Leid jij een nieuwe generatie vakgenoten op?

7 maart 2018 | redactie

Heb jij passie voor het horeca- en hospitalityvak? Vind je het leuk om anderen iets te leren? Met een diploma van de hbo-opleiding Docent Consumptieve techniek mag je lesgeven in het beroepsonderwijs. Leer hoe jij een nieuwe generatie vakgenoten helpt het beste uit zichzelf te halen! Kom naar de open dag op 17 maart of 1 juni bij Aeres Hogeschool Wageningen.


Wat leer je?


Met onze opleidingen consumptieve techniek duik je in de wereld van gastheerschap, hospitality, voedsel, de samenstelling van producten, bereidingstechnieken en smaakbeleving. Tegelijkertijd leer je hoe je die kennis kunt gebruiken om een nieuwe generatie vakgenoten in deze dynamische sector op te leiden.


Kennis delen


In alle opleidingen staat kennis delen centraal. Je specialiseert je in het vakkundig overbrengen van je vakkennis, om zo te werken aan de ontwikkeling van leerlingen in het onderwijs of medewerkers in het bedrijfsleven. Zo draag je bij aan de professionalisering van de sector.
 

Meerdere mogelijkheden


We bieden opleidingen tot zowel Docent als Praktijkopleider in de consumptieve techniek.
Kom naar de open dag op 17 maart of 1 juni bij Aeres Hogeschool Wageningen.
Kijk voor meer informatie over onze opleidingen, de toekomstmogelijkheden en open dagen: http://www.aereshogeschool.nl/consumptieve-techniek

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Duurzaamheid
Heineken ambieert 20 procent minder plastic in 2025

Op initiatief van Staatssecretaris Stientje van Veldhoven heeft HEINEKEN Nederland Commercie het Plastic Pact mede ondertekend. Samen met 68 organisaties committeert de bierbrouwer zich om in 2025 20 procent minder plastic te gebruiken, meer plastic opnieuw te gebruiken en al het nieuwe plastic voor...

Duurzaamheid
Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025

Nestlé heeft vanmiddag, tijdens de Nationale Circulaire Economie Conferentie in Den Haag, samen met meer dan 70 andere bedrijven en milieuorganisaties het ‘Plastic Pact’ ondertekend. Het pact is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ondertekenaars ...

Opening Restaurant
Nieuw restaurant biedt gratis eten aan

Op woensdag 20 februari vond de opening van het nieuwe restaurant Dadawan plaats in Eindhoven. Dadawan heeft voor een originele inwijding gekozen, er kon namelijk gratis gegeten worden. Dit was een succes en zorgde voor een enorme rij, zo lezen we op omroepbrabant.nl. De verbouwing van het pand l...

trends Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: duurzaam

Sico de Moel is restaurateur. Als eigenaar van restaurant L'invité in Amsterdam maakt hij nogal wat mee. Zijn observaties en ervaringen deelt hij graag met de lezers van De RestaurantKrant en voortaan lees je maandelijks een bijdrage van Sico. Deze ochtend was ik door een leverancier u...

Achtergronden KHN
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout

73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het gebruik van dagverse, lokale producten, vloeibare vetten, minder zout en door meer vegetarische gerechten op de menukaart aan te bieden. Dat blijkt uit onderzoek van KHN. D...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: