Leid jij een nieuwe generatie vakgenoten op?

7 maart 2018 | redactie

Heb jij passie voor het horeca- en hospitalityvak? Vind je het leuk om anderen iets te leren? Met een diploma van de hbo-opleiding Docent Consumptieve techniek mag je lesgeven in het beroepsonderwijs. Leer hoe jij een nieuwe generatie vakgenoten helpt het beste uit zichzelf te halen! Kom naar de open dag op 17 maart of 1 juni bij Aeres Hogeschool Wageningen.


Wat leer je?


Met onze opleidingen consumptieve techniek duik je in de wereld van gastheerschap, hospitality, voedsel, de samenstelling van producten, bereidingstechnieken en smaakbeleving. Tegelijkertijd leer je hoe je die kennis kunt gebruiken om een nieuwe generatie vakgenoten in deze dynamische sector op te leiden.


Kennis delen


In alle opleidingen staat kennis delen centraal. Je specialiseert je in het vakkundig overbrengen van je vakkennis, om zo te werken aan de ontwikkeling van leerlingen in het onderwijs of medewerkers in het bedrijfsleven. Zo draag je bij aan de professionalisering van de sector.
 

Meerdere mogelijkheden


We bieden opleidingen tot zowel Docent als Praktijkopleider in de consumptieve techniek.
Kom naar de open dag op 17 maart of 1 juni bij Aeres Hogeschool Wageningen.
Kijk voor meer informatie over onze opleidingen, de toekomstmogelijkheden en open dagen: http://www.aereshogeschool.nl/consumptieve-techniek

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Foodsquare Rotterdam officieel geopend

isteravond opende wethouder Said Kasmi officieel Rotterdam Foodsquare. Het bruisende horecagebied grenst aan de Witte de Withstraat en bestaat uit negen horecagelegenheden met ieder een eigen foodbeleving en charme. In samenwerking met horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam organiseerden de ondernemers e...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch

Restaurant Da Vinci in Maasbracht vierde op 14 september het 25-jarig bestaan met een lunch voor 25 powervrouwen uit de horeca, kunst, cultuur en politiek. Het restaurant van de enige vrouwelijke sterrenchef in Nederland Margo Reuten en Meestergastheer Petro Kools opende de deuren op 16 september 19...

Koen Bakker geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer

Op maandag 17 september is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal, geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer. Onder grote belangstelling van familie, vrienden, medewerkers en de pers, is de officiële uitslag van de Meesterproef vastgesteld en ontving Koen het Meest...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: