Leid jij een nieuwe generatie vakgenoten op?

7 maart 2018 | redactie

Heb jij passie voor het horeca- en hospitalityvak? Vind je het leuk om anderen iets te leren? Met een diploma van de hbo-opleiding Docent Consumptieve techniek mag je lesgeven in het beroepsonderwijs. Leer hoe jij een nieuwe generatie vakgenoten helpt het beste uit zichzelf te halen! Kom naar de open dag op 17 maart of 1 juni bij Aeres Hogeschool Wageningen.


Wat leer je?


Met onze opleidingen consumptieve techniek duik je in de wereld van gastheerschap, hospitality, voedsel, de samenstelling van producten, bereidingstechnieken en smaakbeleving. Tegelijkertijd leer je hoe je die kennis kunt gebruiken om een nieuwe generatie vakgenoten in deze dynamische sector op te leiden.


Kennis delen


In alle opleidingen staat kennis delen centraal. Je specialiseert je in het vakkundig overbrengen van je vakkennis, om zo te werken aan de ontwikkeling van leerlingen in het onderwijs of medewerkers in het bedrijfsleven. Zo draag je bij aan de professionalisering van de sector.
 

Meerdere mogelijkheden


We bieden opleidingen tot zowel Docent als Praktijkopleider in de consumptieve techniek.
Kom naar de open dag op 17 maart of 1 juni bij Aeres Hogeschool Wageningen.
Kijk voor meer informatie over onze opleidingen, de toekomstmogelijkheden en open dagen: http://www.aereshogeschool.nl/consumptieve-techniek

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Hoofd omhoog

We zijn twee weken verder. Twee weken geleden begonnen we met het voorbereiden van afhaalmaaltijden. Op mijn telefoon verschijnt een bericht van de moeder van mijn kinderen. ‘Hoop dat het met je gaat’… Het grijpt mij aan en door mijn hoofd flits alles door mij heen. Tja.. Hoe g...

Help de Horeca: eerste miljoen is binnen

Sinds de start van Help de Horeca twee weken geleden zijn inmiddels ruim 20.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse ...

Columns Coronacrisis
Column Sico de Moel: Contact

Het klinkt misschien stom, maar ik had het echt even gemist: het contact met mijn gasten. Het deed me dan ook goed om een aantal vaste gasten weer even te kunnen zien. Vorige week zijn we begonnen met menu's voor thuis. We bezorgen in heel A...

Coronacrisis
Inschrijftermijn Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 verlengd

De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verlengd als gevolg van de corona-crisis. Kandidaten tussen de 20 en 26 jaar kunnen nu nog tot en met 30 juni 2020 inschrijven. De uitreiking van de National...

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: