Leid jij een nieuwe generatie vakgenoten op?

7 maart 2018 | redactie

Heb jij passie voor het horeca- en hospitalityvak? Vind je het leuk om anderen iets te leren? Met een diploma van de hbo-opleiding Docent Consumptieve techniek mag je lesgeven in het beroepsonderwijs. Leer hoe jij een nieuwe generatie vakgenoten helpt het beste uit zichzelf te halen! Kom naar de open dag op 17 maart of 1 juni bij Aeres Hogeschool Wageningen.


Wat leer je?


Met onze opleidingen consumptieve techniek duik je in de wereld van gastheerschap, hospitality, voedsel, de samenstelling van producten, bereidingstechnieken en smaakbeleving. Tegelijkertijd leer je hoe je die kennis kunt gebruiken om een nieuwe generatie vakgenoten in deze dynamische sector op te leiden.


Kennis delen


In alle opleidingen staat kennis delen centraal. Je specialiseert je in het vakkundig overbrengen van je vakkennis, om zo te werken aan de ontwikkeling van leerlingen in het onderwijs of medewerkers in het bedrijfsleven. Zo draag je bij aan de professionalisering van de sector.
 

Meerdere mogelijkheden


We bieden opleidingen tot zowel Docent als Praktijkopleider in de consumptieve techniek.
Kom naar de open dag op 17 maart of 1 juni bij Aeres Hogeschool Wageningen.
Kijk voor meer informatie over onze opleidingen, de toekomstmogelijkheden en open dagen: http://www.aereshogeschool.nl/consumptieve-techniek

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: