Lazzarella's duurzame pizza's blijven maar liefst 90 dagen vers op kamertemperatuur

Branded Content 20 mei 2024
Lazzarella's duurzame pizza's blijven maar liefst 90 dagen vers op kamertemperatuur

Stel je voor: een pizza die negentig dagen lang vers blijft buiten de koeling. Wat voor impact zou dit hebben op jouw horecabedrijf? In de bruisende horecawereld, waar efficiëntie en kwaliteit altijd sleutelwoorden zijn geweest, rijst de vraag: hoe kunnen we de kwaliteit verbeteren zonder grote investeringen in tijd en geld te hoeven doen?

Lazzarella, een innovatief bedrijf dat bekendstaat om hun toewijding aan kwaliteit, lijkt het antwoord te hebben gevonden met hun nieuwste creatie: de Napolitaanse pizza die maar liefst negentig dagen lang vers blijft op kamertemperatuur zonder enige toevoegingen en zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Deze oplossing opent de deur voor elke horecagelegenheid om moeiteloos Napolitaanse pizza’s aan het menu toe te voegen.

Ambachtelijke kwaliteit

Wat maakt deze pizza zo bijzonder? Het begint allemaal met het ambachtelijke proces en de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Lazzarella gebruikt exclusief Napolitaanse ingrediënten. Het deeg, bereid met zuurdesem voor een betere verteerbaarheid en een gezonder profiel, wordt met de hand gevormd. Vervolgens wordt er een rijke, echte Italiaanse San Marzano tomatensaus op aangebracht, waarna de pizza gedeeltelijk wordt gebakken op 400 graden celsius. Dit zorgt niet alleen voor een authentieke smaak, maar ook voor een perfecte textuur die elke keer weer voldoening biedt. Bij elke stap in het proces wordt nauwlettend de naleving van de strikte regels van de AVPN in acht genomen. Door alleen de allerbeste ingrediënten te gebruiken, kan een buitengewone kwaliteit worden gegarandeerd.

Geen koeling nodig

Maar hier komt het meest opmerkelijke deel: de pizza’s van Lazzarella vereisen geen koeling of vriezer. Bewaar ze gewoon op kamertemperatuur, en ze behouden hun versheid gedurende een indrukwekkende periode van drie maanden. Dit alles zonder in te leveren op kwaliteit. Het geheim ligt in de innovatieve verpakkingsmethode. Onze constante toewijding aan pizza, ondersteund door jarenlange ervaring en de lessen die we hebben geleerd tijdens de coronapandemie over het verzenden van pizzapakketten, hebben geleid tot de ontwikkeling van deze methode. Doordat de pizza op kamertemperatuur bewaard wordt, bespaar je op opslagkosten van een vriezer of koeling. Daarbij hoef je de pizza niet eerst te laten ontdooien, maar kun je hem gelijk gebruiken wanneer er een pizza besteld wordt. Hierdoor zul je alleen pizza’s bereiden die je nodig hebt, en hoef je aan het einde van de avond geen ongebruikte pizzabodems weg te gooien.

Gemak en kwaliteit voorop

Stel je voor: geen gedoe meer met ingewikkelde deegbereidingen of het bakken van pizza's. Met Lazzarella's kant-en-klare pizza’s kunnen zelfs ongeschoolde personeelsleden heerlijke, authentieke Napolitaanse pizza's bereiden met minimale inspanning. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke besparing op personeelskosten, maar het belooft dat elke hap altijd even lekker zal zijn. Als je een pizza nodig hebt, haal je hem gewoon uit de verpakking. De bodem is al bedekt met San Marzano tomatensaus, dus je hoeft hem alleen nog maar te beleggen naar jouw smaak en kort af te bakken. Zo serveer je binnen de twee minuten Authentieke Napolitaanse pizza’s. Met onze uitgebreide ervaring en nauwe banden met een Napolitaanse meester-pizzabakker zijn we de perfecte partner om je verder te helpen.

Flexibel en toegankelijk

Het meest opwindende aan deze revolutionaire pizza is zonder twijfel de veelzijdigheid ervan. Of het nu een drukke avond in een restaurant betreft of iets anders, Lazzarella's pizza's zijn altijd een gegarandeerd succes. Hoewel de pizza kan worden afgebakken op 250 graden celsius, wordt aangeraden om dit op 450 graden celsius te doen. Deze temperatuur zorgt voor een nog rijkere smaak en de pizza is binnen negentig seconden klaar.  Niet iedere keuken beschikt over een (pizza)oven die in staat is deze temperatuur te bereiken. Naast de pizzabodems biedt Lazzarella de mogelijkheid aan om elektrische pizzaovens bij kunnen worden afgenomen, en afhankelijk van de afname kunnen deze ook worden gehuurd. Deze ovens zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen zelfs in de meest bescheiden keukens deze culinaire hoogstandjes tot leven brengen.

Authentieke Napolitaanse pizza’s

Lazzarella bereidt zijn pizza volgens de strenge regels van de AVPN. De Associazione Verace Pizza Napoletana is gewijd aan het beschermen, promoten en behouden van de authentieke Napolitaanse pizzatraditie. AVPN stelt strikte richtlijnen en regels vast voor het maken van Napolitaanse pizza’s, inclusief de ingrediënten, deegbereiding, bakmethode en zelfs de oventemperatuur. Met de kant-en-klare pizza’s van Lazzarella kun je zonder grote investering in tijd, geld en kennis echte Authentieke Napolitaanse pizza’s, die door AVPN zijn goedgekeurd, toevoegen aan het assortiment.

Dus, beste horecaondernemers, laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek nu de website van Lazzarella voor meer informatie over hoe je deze duurzame pizza's in jouw menu kunt opnemen. Ga mee op de reis naar de toekomst van de gastronomie, waar gemak, kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Voor meer informatie over (voorgebakken) Napolitaanse pizza's, kan je mailen naar Coen@lazzarella.nl of bellen naar +31  413 288 647.

Overig nieuws