Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

29 oktober 2012 |
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

Hét evenement van het najaar voor iedere restaurantondernemer en chef-kok start vandaag. Bezoek de beurs Prikkel je Zintuigen, georganiseerd door Levens, Mise en Place en Deli XL.

Focus op kostenbesparing
Deze drie grote partijen hebben heel wat voor u in petto. Kom daarom langs bij Levens Cooking en Baking Plaza en u bent weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste facetten die actueel zijn in de restaurantbranche. De focus wordt gelegd op personeel, op bereidingswijze van ingrediënten, op culinaire inspiratie voor de menukaart, kostenbesparingen, omzet en op de nieuwste ontwikkelingen van keukenapparatuur.

Altijd welkom
Niet ingeschreven, kom gewoon langs! Bezoek het evenement gratis en mis niets! U wilt toch wél uw concurrent voor zijn en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Bezoek daarom het evenement en praat met vakmensen. U blijft toch altijd ondernemen? De redactie van De RestaurantKrant is aanwezig, en wij zien u heel graag. Bekijk het dossier op derestaurantkrant.nl en ontdek wat u kunt verwachten. Kunt u vandaag niet, dan bent u morgen en woensdag ook van harte welkom!
Locatie: Culinair Pretpark (Levens Cooking & Baking Plaza) Broekakkerweg 27 5126 BD GILZE. Openingstijden 09.30 - 17.00 uur. Er is een ochtend- en een middagprogramma. Bekijk hier de website.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: