Jeroen de Zeeuw naar Nevy

21 september 2012
Jeroen de Zeeuw naar Nevy

Jeroen de Zeeuw wordt de nieuwe chef-kok van visrestaurant Nevy. De Zeeuw was eerder werkzaam bij The Fat Duck (UK) en De Vrienden van Jacob (Landgoed Duin & Kruidberg).

*Niet getwijfeld*
De chef-kok is erg blij met deze nieuwe uitdaging. "Toen de mogelijkheid zich voordeed om bij Nevy aan de slag te gaan, heb ik niet getwijfeld. Ik heb een grote passie voor vis, schaal- en schelpdieren en ik vind Nevy tot de mooiste restaurants van Amsterdam behoren. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om zelfstandig deze keuken te leiden."

*betaalbare en herkenbare gerechten*
De chef-kok, die voor zijn aanstelling bij Nevy werkzaam was bij Restaurant Podium, benadrukt dat deze mogelijkheid zich op het perfecte moment heeft voorgedaan. "Ik heb in mijn tijd bij Restaurant Podium erg veel geleerd van Leon Mazairac, maar we wisten beiden dat het samenwerkingsverband gezien de woon-werkafstand die ik dagelijks moest afleggen, van tijdelijke aard was." Jeroen, die met ingang van september aan de slag is gegaan bij Nevy zal de komende periode aangrijpen om samen met zijn keukenbrigade nieuwe, verrassende en pure, maar vooral betaalbare en herkenbare vlees- en visgerechten te ontwikkelen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws