Internationalisering centraal tijdens EFFF

26 juli 2010 |
Internationalisering centraal tijdens EFFF<

De 17e editie van de European Fine Food Fair (EFFF), een inspirerende vakbeurs voor gepassioneerde gastronomen, staat in 2011 in het teken van inter-nationalisering door regionalisering. Diverse gastronomische regio’s presenteren zich van maandag 31 januari tot en met woensdag 2 februari aanstaande op de EFFF in het MECC Maastricht. Met authentieke streekproducten, specialiteiten en ambachtelijke bereidingstechnieken laten de deelnemers van de regiopleinen culinaire prestaties uit hun regio zien.

Kloppend hart
Foodinspiration, foodstyling, fooddesign en foodexperience staan hierbij centraal. Het hart van ieder plein wordt gevormd door inspirerende demo’s van (sterren)chefs uit de betreffende regio. Een kloppend hart, want hier zal passie voor gastronomie met trots voor het eigen achterland samenkomen.

Lucht tussen beurzen
Op verzoek van vele exposanten vindt de komende editie van de EFFF niet in week 4, maar in week 5 plaats. Zij vonden een week extra ‘lucht’ tussen de Horecava en de EFFF wenselijk. Na hier als RAI Groep naar gekeken te hebben, is met deze koerswijziging ingestemd. De extra tijd die zo is gecreëerd, kan door de exposanten benut worden om leads op te volgen. Tevens is de verschuiving met een week 'prettiger' kijkend naar de agendering van de Sirha in Lyon.

Ontmoetingsplaats
Ook in 2011 fungeert de EFFF als ontmoetingsplaats voor beslissingsbevoegde topchefs, restaurateurs, patissiers en sommeliers uit de hoogste klassen van de gastronomie. Personen die beslissingsbevoegd zijn op het gebied van food & beverage en tevens werkzaam zijn binnen de topgastronomie worden op persoonlijke titel uitgenodigd en toegelaten tot de EFFF.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: