Inschrijving voor de Lekkerste Wedstrijden 2020 geopend

30 september 2019 | David Bakker

Vandaag gaat de inschrijving voor de Lekkerste Wedstrijden, die plaats hebben op de Horecava van 2020, weer open. Middels een inspiratietour door Utrecht heeft Stichting De Lekkerste Wedstrijden dit moment  onder de aandacht gebracht. Deelnemers aan deze tour hebben een programma vol inspiratie en kennis op het gebied van trends, ontwikkeling en smaak gekregen. Er zijn diverse horecaconcepten bezocht en producten geproefd.

Bij Comptoir op Hoog Catherijne pronkte de 1e prijs van Het Lekkerste Lunchgerecht in de categorie On the Move, gewonnen door Talal Hasan 

Inschrijven voor een van die lekkere wedstrijden kan via www.wedstrijden.nl. Dit kan tot en met 10 november 2019. Bij meer dan 15 inschrijvingen, kan een voorronde worden uitgeschreven. Zijn er na 10 november minder aanmeldingen is inschrijven mogelijk tot maximaal 15 deelnemers of uiterlijk 31 december 2019.

Tijdens de editie van 2020 zijn er 12 verschillende wedstrijden waar men uit kan kiezen. Onder andere de bekende Het Lekkerste Lunchgerecht en De Lekkerste Burger, is er ook een nieuwkomer: De Lekkerste Tosti. Het Lekkerste Frietje met topping gaat de 2e editie in en ook De Lekkerste Hotdog staat weer op de planning.

Voor meer informatie over het programma, kijk op www.wedstrijden.nl/programma.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: