IceFondue wint Innovation Award

9 januari 2012 |
IceFondue wint Innovation Award

IceFondue van Icewizard heeft de Overall Innovation Award 2012 gewonnen. Tijdens de opening van de Horecava 2012 werden er vier awards uitgereikt in de categorieën Food & Beverage, Interior & Design, Equipment & Services en Concept & Co-creations. IceFondue won in de categorie Concept & Co-creations en won
uiteindelijk ook de overkoepelende prijs. Het is de twaalfde keer dat de Horecava deze verkiezing organiseert.

IceFondue
Gasten kunnen van onder meer fruit zelf ijs-tapas maken door ingrediënten vijf tellen in de rokende stikstof te dopen. Dit kan gecombineerd worden met warme chocolade en slagroom. Winnaar Koen Gillis is blij met zijn twee awards. “We hadden het wel gehoopt om deze prijs te winnen, maar niet verwacht”, glundert Gillis.

Overige categorieën


Likeurschuim Bols Foam, Maxxium Nederland, won in de categorie Food & Beverage.


De smartbar, een mobiele bar voor in de horeca, won de eerste prijs in de categorie interior & design. Bedenker van dit concept is Luyten Horeca.


Bon Vito loyality eindigde eerste in de categorie Equipment & Services. Eijsink Afrekensystemen ontworp dit idee.


De aanmoedigingsprijs, de innovatie die net niet won, ging dit jaar naar ‘Jas op slot’. Een innovatie van een aantal studenten die een manier bedachten om je jas op te hangen en hem vervolgens ‘op slot’ te doen in een café.


De publieksprijs, deze werd voor het eerst uitgereikt, ging naar De Rendementscoach, van Eijsink in samenwerking met BDO Accountants en Dyflexis.

Foto's: Frank Lindner

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: