Ibiza style Loetje geopend aan Paterswoldsemeer

Auteur: redactie
Gastronomie 4 juni 2021
Ibiza style Loetje geopend aan Paterswoldsemeer

Er kan eindelijk weer van het uitzicht op het prachtige Paterswoldsemeer worden genoten vanaf het terras van voormalig Paviljoen De Dame. Restaurantketen Loetje, bekend van de malse ossenhaasbiefstuk in jus, opent er vandaag de deuren naar het zonnige terras en mag vanaf zaterdag 5 juni ook gasten ontvangen in het restaurant.

Na ruim een half jaar bruist het letterlijk en figuurlijk weer in de keuken van het paviljoen. De afgelopen weken is de locatie opgefrist en gereed gemaakt naar de maatstaven van Loetje. Alles om ervoor te zorgen dat de gasten optimaal kunnen genieten van de lekkerste biefstuk en andere populaire Loetje gerechten. Maar ook de oesters, waar veel vaste gasten van De Dame regelmatig voor terugkwamen, staan weer op de kaart.

Ibiza style

Locatiemanager Miranda Mustert was al jaren een vast gezicht van de locatie en vertelt: "We hebben enorm naar dit moment uitgekeken. Uit de omgeving hebben we veel positieve reacties gekregen van gasten die graag (weer) bij ons willen aanschuiven. En het mooie weer is echt een cadeautje." Dankzij de unieke ligging aan het Paterswoldsemeer is er niet veel fantasie voor nodig om jezelf in Ibizasferen te wanen. "Een lekker drankje, hapje, uitzicht op de boten en de zon op je gezicht. Een betere start hadden wij onszelf niet kunnen wensen."

Vergaderen en evenementen

Je kunt bij Loetje Paterswolde niet alleen terecht voor ontbijt, lunch, borrel of diner. De verschillende zalen van de locatie, zijn weer beschikbaar voor bijeenkomsten en evenementen. Van private dining en vergaderingen tot het voltrekken van een huwelijk en andere feesten. Er is, binnen de huidige Corona-maatregelen, weer van alles mogelijk.  

No-nonsense

Miranda vervolgt; "Wat Loetje zo bijzonder maakt is dat het écht een no-nonsense en laagdrempelig restaurant is. We willen dat iedereen hier makkelijk binnenloopt en zich welkom voelt. Maar wel met topservice en topkwaliteit. Elke gast moet vertrekken met een lach op zijn of haar gezicht en daar werken we hard voor."

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws