Hotel van Oranje kondigt nieuwe restaurantmanager Beachclub O. aan

Auteur: Redactie
Personalia 3 juli 2023
Hotel van Oranje kondigt nieuwe restaurantmanager Beachclub O. aan

Beachclub O. kondigt de aanstelling aan van Jiry Floors als nieuwe restaurantmanager. Jiry is geen onbekende bij het restaurant, tussen 2018 en 2019 heeft hij zich laten zien als Assistent restaurantmanager bij Restaurant Oriento. Nu neemt Jiry, samen met chef-kok Kikki Broeksteeg, de verantwoordelijkheid op zich voor de leiding van het restaurant.

"De samenwerking met Kikki is een kans om onze gasten een onvergetelijke culinaire beleving te bieden", verklaart Jiry. "We willen ervoor zorgen dat Beachclub O. synoniem staat voor uitmuntende kwaliteit in combinatie met de ontspannen sfeer van het strand.”

"Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om mijn carrière voort te zetten bij Beachclub O.," vervolgt Jiry. "Het unieke aspect van Beachclub O., waar het zowel een restaurant als een evenementenlocatie is, biedt een uitdagende dynamiek. Bovendien kijk ik ernaar uit om samen te werken met een divers team van individuen."

Jaap Liethof, Algemeen Directeur van Hotel van Oranje (waar Beachclub O. onderdeel van uitmaakt), is verheugd over de aanstelling van Jiry. "Met Jiry hebben we een manager aan boord gehaald die het Oranje DNA bezit. Samen met onze chef-kok Kikki hebben we een team samengesteld dat de essentie van Beachclub O. perfect belichaamt. Hun passie, professionaliteit en toewijding zullen bijdragen aan de groei en het succes van onze beachclub. We kijken uit naar een bruisende zomer met en onvergetelijke momenten voor onze gewaardeerde gasten."

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws