Hotel Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek overgenomen door het Horecalegioen

Auteur: Redactie
Financieel Overname 17 mei 2023
Hotel Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek overgenomen door het Horecalegioen

Het Horecalegioen is verheugd om de overname aan te kondigen van het befaamde Hotel Restaurant De Wolfsberg, gelegen in het pittoreske Groesbeek. Deze historische locatie heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn uitmuntende service, culinaire ervaringen en prachtige omgeving.

De nieuwe eigenaar van De Wolfsberg, Selmar de Roo, kijkt ernaar uit om dit iconische bedrijf te leiden en in de voetsporen te treden van de vorige eigenaren, Henny en Ben. Met jarenlange ervaring in de horecasector brengt De Roo een frisse energie en een passie voor gastvrijheid met zich mee. Hij is vastbesloten om de uitstekende reputatie van De Wolfsberg verder te versterken en nieuwe hoogten te bereiken.

"Als liefhebber van de horeca voel ik me bevoorrecht om de nieuwe eigenaar te zijn van Hotel Restaurant De Wolfsberg", aldus Selmar de Roo. "Ik ben geïnspireerd door de inzet van Henny en Ben en ben vastbesloten om deze prachtige traditie voort te zetten. Samen met mijn vrouw Ilfa, ons toegewijde team en de nieuwe operationeel directeur, Thomas Pfeil, streven we naar een voortreffelijke gastervaring en willen we De Wolfsberg laten bloeien als een bestemming voor culinair genot en ontspanning."

Een ander belangrijk aspect van deze overname is dat de evenementen die al jarenlang bij De Wolfsberg worden georganiseerd, zullen blijven op deze locatie. Het Horecalegioen is vastbesloten om de traditie van het organiseren van memorabele en hoogwaardige evenementen voort te zetten. “Als het lukt om in het korte tijdsbestek dat we hebben, al in augustus te starten zullen we dat doen. Mocht die tijd toch de krap zijn dan zullen we vanaf 2024 volledig operationeel zijn in de evenementen, te starten met Koningsdag.”

Het Horecalegioen kijkt met vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst van Hotel Restaurant De Wolfsberg. Het streeft ernaar om de gasten te blijven verrassen met uitzonderlijke service, culinaire hoogstandjes en onvergetelijke ervaringen.

Over Hotel Restaurant De Wolfsberg

Hotel Restaurant De Wolfsberg, gelegen in het charmante Groesbeek, is al tientallen jaren een toonaangevende bestemming voor gasten die op zoek zijn naar comfort, verfijning en prachtige landschappen. Met zijn unieke ligging aan de bosrand biedt De Wolfsberg een combinatie van rustieke elegantie, culinaire hoogstandjes en uitstekende gastvrijheid.

Over het Horecalegioen

Het Horecalegioen is een gerenommeerde naam in de horecasector, met een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en het bieden van uitmuntende service. Met diverse succesvolle horecaondernemingen in zijn portefeuille staat het Horecalegioen bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en gasttevredenheid.

Overig nieuws