Het is zover: de Amsterdam Cocktail Week

6 maart 2017 | Thijs Jacobs

Vanaf februari zijn er speciaal ontworpen Amsterdam Cocktail Week stadskaarten verspreid in de hoofdstad, waarop alle deelnemende locaties te vinden zijn. Deze informatie is ook te vinden op de website: www.amsterdamcocktailweek.nl. Bekijk de deelnemende bars, merken en de speciaal ontwikkelde signature cocktails. Ontdek welke evenementen er per dag of locatie zijn en zorg dat je jouw favoriete recept opslaat.

De Amsterdam Cocktail Week app

Speciaal voor deze week is er een Amsterdam Cocktail Week app in het leven geroepen. Hier is deels dezelfde informatie te vinden als op de website, maar er is meer! Sla gemakkelijk de recepten op die jij graag thuis na zou willen maken en maak kans op tasty prijzen door jouw beste foto’s op social media te delen. Leer meer over het shaken van de perfecte cocktail en bekijk de cocktail routes die door de organisatie zijn uitgekozen. A drink in the park of een Damsquare tour? Amsterdam Cocktail Week zorgt ervoor dat je altijd weet waar je heen moet voor een perfecte cocktail!

Amsterdam Cocktail Week is here! Van maandag 6 t/m zondag 12 maart 2017 organiseren de meest toonaangevende bars van Amsterdam een week lang workshops, seminars en andere cocktail gerelateerde events. Daarnaast heeft iedere deelnemende bar een alcoholisch- en non-alcoholische signature cocktail in samenwerking met een drankmerk ontwikkeld, waarvan de recepten openbaar worden gemaakt. Booze lover of niet, Amsterdam Cocktail Week is the place to go!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: