Healthy food restaurantketen eazie opent in Hilversum

11 juli 2019 | Thijs Jacobs

In 2018 bezochten maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders de healthy food restaurantketen eazie voor haar populaire wokmeals, poké bowls, salades, wraps en unieke Asian flavours. Een nieuw restaurant in Hilversum mocht dit jaar zeker niet uitblijven. Op woensdag 3 juli opende eazie dan ook haar deuren aan de buitenzijde van winkelcentrum Hilvertshof, gelegen in dé winkelstraat van de stad.

Liefhebbers van gezonde en smaakvolle maaltijden schuiven bij deze vestiging 7 dagen per week aan in het restaurant of nemen maaltijden mee naar huis. Op kort termijn is het ook mogelijk om de gerechten thuis te laten bezorgen. Alle maaltijden worden à la minute bereid met verse ingrediënten, die de gast zelf heeft uitgekozen. Dat eazie een succesvol en snelgroeiend concept is, is niet onopgemerkt gebleven: onlangs werd de healthy food restaurantketen door GfK in een onafhankelijk onderzoek onder duizenden consumenten verkozen tot ‘Beste fastservice restaurant van Nederland’.

Eazie does it

Sinds eind 2018 opende eazie maar liefst vijf nieuwe vestigingen. Naast Hilversum, mochten Alkmaar, Zoetermeer Oranjelaan, Den Haag Leyweg en Utrecht Centraal Station eazie verwelkomen. Inmiddels staat de teller in Nederland op 23 vestigingen. Mede-eigenaar Shunli Huang vertelt enthousiast: ‘’We zijn trots dat we van eind 2018 tot op heden zo hard zijn gegroeid! Met de ligging in het bruisende centrum van Hilversum is dit filiaal een fijne horecaspot voor iedereen die van écht gezond eten houdt." De ambitie van de healthy foodketen is om snel door te groeien met vestigingen in binnen- en buitenland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: