GRATIS vleesglace van Knorr

13 oktober 2013
GRATIS vleesglace van Knorr

Knorr pakt uit! Via deze "link":http://www.unileverfoodsolutions.nl/magazine/Knorr_Professional_Glace/?WT.ac=Variante_A_Knorr+Professional+Glace kunt u een gratis sample aanvragen van de Knorr Professional Glace. Pak deze kans en beloon uw gerecht met een magnifieke saus.

*Essentieel*
Saus is de handtekening van de chef, zijn manier om zich te onderscheiden. Een goede saus is daarom essentieel. Knorr Professional Glace biedt u alle mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten en mooie sauzen te maken. Via deze "link":http://www.derestaurantkrant.nl/downloads.html kunt u gratis het receptenboek met Najaarsrecepten downloaden.

*Intense smaak*
De intense smaak van geroosterd vlees geeft een rijke en volle smaak aan uw sauzen. De unieke glace-achtige textuur (geen vel- en klontvorming) lost snel en homogeen op en geeft een natuurlijke, glanzende, bruine kleur aan bereidingen. Knorr Professional Glace benadert de smaak en kwaliteit van een zelfgemaakte glace.

*Veelzijdig*
Knorr Professional Glace is een veelzijdig ingrediënt.
De glace kan gebruikt worden als basis voor een saus, als toevoeging om een zelfgemaakte saus op smaak te brengen, of als kant-en-klare saus/jus. Hoe u de glace ook gebruikt, het geeft een rijke en intense smaak van geroosterd vlees aan al uw bereidingen!

Knorr Professional Glaces zijn ontwikkeld in samenwerking met sterrenchefs en verkrijgbaar in twee varianten: Vleesglace en Gevogelteglace.

Overig nieuws