GRATIS vleesglace van Knorr

13 oktober 2013 |
GRATIS vleesglace van Knorr<

Knorr pakt uit! Via deze link kunt u een gratis sample aanvragen van de Knorr Professional Glace. Pak deze kans en beloon uw gerecht met een magnifieke saus.
Essentieel
Saus is de handtekening van de chef, zijn manier om zich te onderscheiden. Een goede saus is daarom essentieel. Knorr Professional Glace biedt u alle mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten en mooie sauzen te maken. Via deze link kunt u gratis het receptenboek met Najaarsrecepten downloaden.
Intense smaak
De intense smaak van geroosterd vlees geeft een rijke en volle smaak aan uw sauzen. De unieke glace-achtige textuur (geen vel- en klontvorming) lost snel en homogeen op en geeft een natuurlijke, glanzende, bruine kleur aan bereidingen. Knorr Professional Glace benadert de smaak en kwaliteit van een zelfgemaakte glace.

Veelzijdig
Knorr Professional Glace is een veelzijdig ingredi├źnt.
De glace kan gebruikt worden als basis voor een saus, als toevoeging om een zelfgemaakte saus op smaak te brengen, of als kant-en-klare saus/jus. Hoe u de glace ook gebruikt, het geeft een rijke en intense smaak van geroosterd vlees aan al uw bereidingen!

Knorr Professional Glaces zijn ontwikkeld in samenwerking met sterrenchefs en verkrijgbaar in twee varianten: Vleesglace en Gevogelteglace.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Personalia Culinair
Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Net voor het sluiten van de transfermarkt op 2 september 2019 heeft het ‘kookteam Oranje’ zich versterkt met Seb Smit! Het huidige team van chefs komt onder zijn algehele leiding te staan en zal de verdere groei na de intensieve verbouw van het Prins Mauritshuis in smakelijke banen leide...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Hotel Opening
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaak...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: