GRATIS vleesglace van Knorr

13 oktober 2013 |
GRATIS vleesglace van Knorr<

Knorr pakt uit! Via deze link kunt u een gratis sample aanvragen van de Knorr Professional Glace. Pak deze kans en beloon uw gerecht met een magnifieke saus.
Essentieel
Saus is de handtekening van de chef, zijn manier om zich te onderscheiden. Een goede saus is daarom essentieel. Knorr Professional Glace biedt u alle mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten en mooie sauzen te maken. Via deze link kunt u gratis het receptenboek met Najaarsrecepten downloaden.
Intense smaak
De intense smaak van geroosterd vlees geeft een rijke en volle smaak aan uw sauzen. De unieke glace-achtige textuur (geen vel- en klontvorming) lost snel en homogeen op en geeft een natuurlijke, glanzende, bruine kleur aan bereidingen. Knorr Professional Glace benadert de smaak en kwaliteit van een zelfgemaakte glace.

Veelzijdig
Knorr Professional Glace is een veelzijdig ingrediënt.
De glace kan gebruikt worden als basis voor een saus, als toevoeging om een zelfgemaakte saus op smaak te brengen, of als kant-en-klare saus/jus. Hoe u de glace ook gebruikt, het geeft een rijke en intense smaak van geroosterd vlees aan al uw bereidingen!

Knorr Professional Glaces zijn ontwikkeld in samenwerking met sterrenchefs en verkrijgbaar in twee varianten: Vleesglace en Gevogelteglace.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: