Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

2 april 2012 |
Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie<

Samuel Levie is uitgeroepen tot trendspecialist van het jaar op het gebied van food. Opkomend talent is Barbara Putman Cramer. Overall trendwatcher van het jaar is Farid Tabarki.

De awards, de zogeheten Trend Watcher Of The Year (TWOTY), zijn in het leven geroepen door Second Sight. Levie versloeg in de categorie Best Food Specialist de andere genomineerden Anneke Ammerlaan en Hans Steenbergen.

Ondernemende persoonlijkheid
Levie is oprichter en voormalig voorzitter van de Youth Food Movement, mede-bedenker van het FoodFilmFestival en betrokken bij adviesbureau The Green Peas Food & Advice. Tevens is hij partner van het worstmakersbedrijfje Brandt&Levie.

Commentaar jury
Juryvoorzitter in de categorie Food Esmee Langereis (Elle Eten): "Samuel Levie is wat ons betreft het prototype van een nieuwe generatie trendwatchers. Samuel had al jong door waar het heen ging op het gebied van eten en duurzaamheid en speelde daar ook op in. (...) Samuel heeft een bijzonder goede neus voor trends, maar óók idealen. (...) Als koploper van zijn eigen innovatieve netwerk, groeit hij samen met de trends die hij signaleert, voorspelt en uitdraagt. Voor klanten is hij als insider van de foodcomunity de ideale informant en adviseur."

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: