Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

2 april 2012 |
Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie<

Samuel Levie is uitgeroepen tot trendspecialist van het jaar op het gebied van food. Opkomend talent is Barbara Putman Cramer. Overall trendwatcher van het jaar is Farid Tabarki.

De awards, de zogeheten Trend Watcher Of The Year (TWOTY), zijn in het leven geroepen door Second Sight. Levie versloeg in de categorie Best Food Specialist de andere genomineerden Anneke Ammerlaan en Hans Steenbergen.

Ondernemende persoonlijkheid
Levie is oprichter en voormalig voorzitter van de Youth Food Movement, mede-bedenker van het FoodFilmFestival en betrokken bij adviesbureau The Green Peas Food & Advice. Tevens is hij partner van het worstmakersbedrijfje Brandt&Levie.

Commentaar jury
Juryvoorzitter in de categorie Food Esmee Langereis (Elle Eten): "Samuel Levie is wat ons betreft het prototype van een nieuwe generatie trendwatchers. Samuel had al jong door waar het heen ging op het gebied van eten en duurzaamheid en speelde daar ook op in. (...) Samuel heeft een bijzonder goede neus voor trends, maar óók idealen. (...) Als koploper van zijn eigen innovatieve netwerk, groeit hij samen met de trends die hij signaleert, voorspelt en uitdraagt. Voor klanten is hij als insider van de foodcomunity de ideale informant en adviseur."

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: