Febo opent restaurant bij Amsterdam Arena

1 augustus 2014 |
Febo opent restaurant bij Amsterdam Arena<

De deuren van het gloednieuwe restaurant ‘FEBO Boulevard’ bij de hoofdingang van de Amsterdam ArenA zijn donderdag geopend. Het concept bestaat uit een Boulevard opzet in restaurantstijl,
zodat gasten aan tafel worden bediend en men een ruime keuze heeft uit de uitgebreide menukaart voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast biedt het restaurant ook mogelijkheid om vers belegde broodjes mee te nemen.

Las Vegas aan de Amstel
Bij de ArenA zijn ze verguld met de samenwerking. Hendrik Jan de Mari, commercieel directeur Amsterdam ArenA: “FEBO is voor iedereen, nationaal bekend en vertrouwd. Nu de ArenA Boulevard daadwerkelijk steeds meer op ‘het Las Vegas aan de Amstel’ gaat lijken, verwachten wij de snel stijgende bezoekersaantallen een groot plezier te doen met onze FEBO Boulevard.” Ook FEBO-directeur Dennis de Borst is vanzelfsprekend enthousiast: “De liefhebbers van onze verse broodjes van FEBO Olympia kunnen straks onze vertrouwde kwaliteit en Amsterdamse gezelligheid tegemoet zien in de ArenA. Wat niet iedereen weet is dat we onze snacks iedere dag vers voor dag en dauw in Amsterdam-Noord produceren en dat die vervolgens vers dezelfde dag bij al onze vestigingen aankomen.”

"MEER LEZEN OVER FEBO? KLIK HIER!":http://www.lunchroom.nl/?q=febo&x=zoeken

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: