Falco Bloemendal nieuwe voorzitter KHN Noord-Holland

11 december 2015
Falco Bloemendal nieuwe voorzitter KHN Noord-Holland

Horecaondernemer Falco Bloemendal is eind november benoemd tot voorzitter van KHN Noord-Holland. Hij volgt Michel
Becker op die zeven jaar lang het voorzitterschap heeft vervuld.

*Vermenging retail en horeca*
De nieuwe voorzitter heeft een duidelijk visie op de toekomstige uitdagingen in de horecabranche en heeft bestuurderservaring opgedaan als voorzitter van KHN Haarlem. Falco gaat zich inzetten om de ontwikkelingen die te maken hebben met de vermenging van retail- en horeca-activiteiten zo goed mogelijk vorm te geven. Ook wil de kersverse voorzitter KHN Noord-Holland de provincie als geheel meer versterken. Een duidelijke positionering van het noordelijk en zuidelijk gedeelte van de provincie moet sterker worden.

*Inzet van nieuwe bestuurder*
Falco ziet in de toekomst de horecadiensten steeds meer vermengen met andere diensten. De consument heeft steeds meer behoefte aan beleving in plaats van sec een product te kopen. Consumenten zoeken een sfeer die zij thuis niet hebben, de producten hebben ze vaak al. Falco gelooft in een sterke retail waardoor horeca zich ook kan versterken in een kwalitatief goede mix van aanbod in de dorpen en steden van Noord-Holland. Als eerste op te pakken onderdeel van zijn nieuwe functie wil Falco een inventarisatie maken van de verbindingen die KHN Noord-Holland heeft met andere partijen.

*Over Falco Bloemendal*
Falco’s horecacarrière begon op 14-jarige leeftijd al met een bijbaantje in café-restaurant De Zwaan in Winterswijk. De interesse in de horeca bleef en daarom volgde Falco de Horeca Managementschool in Leeuwarden. De eerste echte baan in de horeca voor Falco was bij Beachbar Mango’s in Zandvoort. Daarna ging hij werken voor Stayokay, met als huidige functie Hostelmanager Stayokay Haarlem. Falco volgde de KHN bestuurdersacademie en de KHN Masterclass.

~Christel Tuin~

Overig nieuws