Falco Bloemendal nieuwe voorzitter KHN Noord-Holland

11 december 2015 |
Falco Bloemendal nieuwe voorzitter KHN Noord-Holland

Horecaondernemer Falco Bloemendal is eind november benoemd tot voorzitter van KHN Noord-Holland. Hij volgt Michel
Becker op die zeven jaar lang het voorzitterschap heeft vervuld.

Vermenging retail en horeca
De nieuwe voorzitter heeft een duidelijk visie op de toekomstige uitdagingen in de horecabranche en heeft bestuurderservaring opgedaan als voorzitter van KHN Haarlem. Falco gaat zich inzetten om de ontwikkelingen die te maken hebben met de vermenging van retail- en horeca-activiteiten zo goed mogelijk vorm te geven. Ook wil de kersverse voorzitter KHN Noord-Holland de provincie als geheel meer versterken. Een duidelijke positionering van het noordelijk en zuidelijk gedeelte van de provincie moet sterker worden.

Inzet van nieuwe bestuurder
Falco ziet in de toekomst de horecadiensten steeds meer vermengen met andere diensten. De consument heeft steeds meer behoefte aan beleving in plaats van sec een product te kopen. Consumenten zoeken een sfeer die zij thuis niet hebben, de producten hebben ze vaak al. Falco gelooft in een sterke retail waardoor horeca zich ook kan versterken in een kwalitatief goede mix van aanbod in de dorpen en steden van Noord-Holland. Als eerste op te pakken onderdeel van zijn nieuwe functie wil Falco een inventarisatie maken van de verbindingen die KHN Noord-Holland heeft met andere partijen.

Over Falco Bloemendal
Falco’s horecacarrière begon op 14-jarige leeftijd al met een bijbaantje in café-restaurant De Zwaan in Winterswijk. De interesse in de horeca bleef en daarom volgde Falco de Horeca Managementschool in Leeuwarden. De eerste echte baan in de horeca voor Falco was bij Beachbar Mango’s in Zandvoort. Daarna ging hij werken voor Stayokay, met als huidige functie Hostelmanager Stayokay Haarlem. Falco volgde de KHN bestuurdersacademie en de KHN Masterclass.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: