Eerste Burgerz feestelijk geopend

14 december 2010 |
Eerste Burgerz feestelijk geopend<

Deze week is het eerste filiaal van de nieuwe restaurantketen Burgerz, in Den Haag, officieel geopend door Gerrit Zalm. Tijdens deze feestelijke aangelegenheid bakte Gerrit Zalm, na het openingswoord, de naar hem vernoemde Zalmburger met Jack Daniel's-saus. Restaurantketen Burgerz is een nieuw horecaconcept dat zijn gasten laat kennismaken met verantwoorde home made burgers.

Twaalf uur non-stop open
Burgerz is een initiatief van de Haagse ondernemer Ron Peerenboom die internationaal verschillende bedrijven tot een succes heeft geleid. De eerste vestiging in Den Haag is dagelijks geopend van 11.00 's ochtends tot 23.00 uur 's avonds.
Ambitie
“Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat dat vernieuwend, kwaliteit en funky uitstraalt. Met deze feestelijke opening hebben wij het eerste filiaal van Burgerz po de kaart gezet en zijn wij klaar om eerst Den Haag en daarna heel Nederland te veroveren met onze funky Burgerz keten. De ambitie is om binnen nu en twee jaar zes vestigingen in Nederland te openen”, aldus Peerenboom.

Volgens het seizoen
Deze verschillende soorten hamburgers zijn ook wel bekend als Hamburgerz. Dit is het home made handelsproduct van restaurantketen Burgerz. Voor ieder seizoen wordt er een nieuwe burger geïntroduceerd. In december wordt passend begonnen met de Turkey burger geserveerd met een cranberry salsa. Geheel in stijl zijn voorgerechten als onion rings, chicken wings, wedges en caesar salades en nagerechten als brownies, cheesecakes en blueberry muffins te krijgen.

Frank Lindner



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: