Durf te ondernemen en kom langs!

25 oktober 2012
Durf te ondernemen en kom langs!

Nog een paar dagen en dan is het zover! Dé vakbeurs speciaal voor restaurantondernemers en chef-koks. Volg het ochtend en/of middagprogramma op de dagen 29 t/m 31 oktober in het Culinair Pretpark.

*Ochtendprogramma 09.30 – 14.00 uur*
09.30 uur Verrassende ontvangst
10.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven demonstraties en workshops.
11.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
11.20 uur Culinaire modeshow
11.30 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven demonstraties en workshops.

*Middagprogramma 12.30 – 17.00 uur*
12.30 uur Verrassende ontvangst
13.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems
14.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
14.20 uur Culinaire modeshow
14.30 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems

Locatie: Levens Cooking & Baking Plaza, Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze

*Inschrijven*
Schrijf u in voor deze vakbeurs en ontdekt de nieuwste trends en ontwikkelingen. Geen grote, massale beurs maar een evenement waar u ervaringen kunt delen met uw collega's en vakmensen. Bezoek gratis dit culinaire spektakel en verlaat de ruimte vol inspiratie en nieuwe ideeën. Iedere restaurantondernemer en chef-kok wil toch blijven verbeteren? Schrijf u daarom in via deze "link.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php

Overig nieuws