Digitaal Horecava magazine via app

1 januari 2013 |
Digitaal Horecava magazine via app<

Horecava presenteert een real time magazine voor de iPad en iPhone. Het magazine biedt nieuws en informatie over de Horecava en het laatste nieuws uit de wereld van de horeca.
Zo is het laatste horecanieuws van Hospitality Management, De RestaurantKrant, Lunchroom, De CaféKrant en andere bronnen via het digitale magazine te volgen.

Nieuws delen
De inhoud wordt automatisch ververst, zodra het magazine wordt geopend en een internetverbinding heeft. Gebruikers krijgen een handig overzicht van artikelen. Daarnaast is het magazine volledig geïntegreerd met diverse social media kanalen. Zo kunnen lezers hun favoriete artikelen meteen met elkaar delen. Ook is het magazine offline bruikbaar, kan men artikelen opslaan om later te lezen en kunnen originele artikelen via de browser worden bekeken. Tevens biedt de app advertenties.

Gratis WiFi
Op de centrale pleinen van de Horecava is gratis WiFi beschikbaar. Zo heeft de bezoeker tijdens de beurs altijd toegang tot het actuele programma en blijft men op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kan de mobiele gebruiker naar de ‘gewone’ mobiele site (m.horecava.nl) gaan.

Verder kijken
Senior Communicatie & PR Manager Pim van Houten van Amsterdam RAI: “Het digitale magazine vormt een aanvulling op de Horecava beurs app, maar kijkt verder dan de beurs zelf. Men krijgt niet alleen inspiratie en informatie tijdens de beurs, maar ook daarbuiten worden tips, ideeën en andere relevante informatie aangedragen. Het initiatief zou een goede bijdrage kunnen leveren aan onze ‘community’.”

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: