De Zwaan Delden na twee maanden renovatie weer geopend

12 januari 2020 | Thijs Jacobs

Na twee maanden verbouwen, restylen, veel keuzes maken en klussen is het vandaag eindelijk zo ver ... De Zwaan Delden opende op vrijdag 10 januari 2020 haar (vernieuwde) deuren! En wat is het mooi geworden. “ We zijn heel blij en trots op het eindresultaat!”

De gezellige huiskamer van Delden

Het restaurant, de bar, vergader-/feestzalen, toiletgroepen, de buitenkant van het pand, oftewel alle ruimtes hebben een complete metamorfose ondergaan. “Alles is geschilderd en het gehele meubilair is vervangen. Het is echt een ander gezicht. Maar de authentieke details van dit unieke pand hebben we natuurlijk wel behouden”, vertelt eigenaar Alco van Berkel. “De Zwaan heeft weer een warme en gezellige uitstraling. Iedereen is dan ook van harte welkom in ‘de gezellige huiskamer’ van Delden. Of het nu gaat om een vrijdagmiddagborrel, een heerlijk diner, een zakelijke meeting of lunch of een bruiloft. Het kan allemaal bij De Zwaan!”

Over Van Berkel

De Zwaan Delden is het derde bedrijf onder de vlag van Van Berkel Hospitality. In vijf jaar tijd is Van Berkel uitgegroeid van 1 naar drie bedrijven en van 8 naar 80 medewerkers. “We zijn wel een ‘snelle’ organisatie te noemen. Samen met onze teams maken we bij onze locaties herinneringen! Wij zijn een deel van de levensloop van onze gasten. Door een ontmoetingsplek te zijn, worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het enthousiasme en de passie waarmee dit gebeurt, zorgt voor blije gasten. Gasten die terugkeren voor een volgende beleving, een nieuwe herinnering. Wij gaan voor kwaliteit en dit doen wij met veel plezier!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: