De Zwaan Delden na twee maanden renovatie weer geopend

12 januari 2020 | Thijs Jacobs

Na twee maanden verbouwen, restylen, veel keuzes maken en klussen is het vandaag eindelijk zo ver ... De Zwaan Delden opende op vrijdag 10 januari 2020 haar (vernieuwde) deuren! En wat is het mooi geworden. “ We zijn heel blij en trots op het eindresultaat!”

De gezellige huiskamer van Delden

Het restaurant, de bar, vergader-/feestzalen, toiletgroepen, de buitenkant van het pand, oftewel alle ruimtes hebben een complete metamorfose ondergaan. “Alles is geschilderd en het gehele meubilair is vervangen. Het is echt een ander gezicht. Maar de authentieke details van dit unieke pand hebben we natuurlijk wel behouden”, vertelt eigenaar Alco van Berkel. “De Zwaan heeft weer een warme en gezellige uitstraling. Iedereen is dan ook van harte welkom in ‘de gezellige huiskamer’ van Delden. Of het nu gaat om een vrijdagmiddagborrel, een heerlijk diner, een zakelijke meeting of lunch of een bruiloft. Het kan allemaal bij De Zwaan!”

Over Van Berkel

De Zwaan Delden is het derde bedrijf onder de vlag van Van Berkel Hospitality. In vijf jaar tijd is Van Berkel uitgegroeid van 1 naar drie bedrijven en van 8 naar 80 medewerkers. “We zijn wel een ‘snelle’ organisatie te noemen. Samen met onze teams maken we bij onze locaties herinneringen! Wij zijn een deel van de levensloop van onze gasten. Door een ontmoetingsplek te zijn, worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het enthousiasme en de passie waarmee dit gebeurt, zorgt voor blije gasten. Gasten die terugkeren voor een volgende beleving, een nieuwe herinnering. Wij gaan voor kwaliteit en dit doen wij met veel plezier!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: