De Zwaan Delden na twee maanden renovatie weer geopend

12 januari 2020 | Thijs Jacobs

Na twee maanden verbouwen, restylen, veel keuzes maken en klussen is het vandaag eindelijk zo ver ... De Zwaan Delden opende op vrijdag 10 januari 2020 haar (vernieuwde) deuren! En wat is het mooi geworden. “ We zijn heel blij en trots op het eindresultaat!”

De gezellige huiskamer van Delden

Het restaurant, de bar, vergader-/feestzalen, toiletgroepen, de buitenkant van het pand, oftewel alle ruimtes hebben een complete metamorfose ondergaan. “Alles is geschilderd en het gehele meubilair is vervangen. Het is echt een ander gezicht. Maar de authentieke details van dit unieke pand hebben we natuurlijk wel behouden”, vertelt eigenaar Alco van Berkel. “De Zwaan heeft weer een warme en gezellige uitstraling. Iedereen is dan ook van harte welkom in ‘de gezellige huiskamer’ van Delden. Of het nu gaat om een vrijdagmiddagborrel, een heerlijk diner, een zakelijke meeting of lunch of een bruiloft. Het kan allemaal bij De Zwaan!”

Over Van Berkel

De Zwaan Delden is het derde bedrijf onder de vlag van Van Berkel Hospitality. In vijf jaar tijd is Van Berkel uitgegroeid van 1 naar drie bedrijven en van 8 naar 80 medewerkers. “We zijn wel een ‘snelle’ organisatie te noemen. Samen met onze teams maken we bij onze locaties herinneringen! Wij zijn een deel van de levensloop van onze gasten. Door een ontmoetingsplek te zijn, worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het enthousiasme en de passie waarmee dit gebeurt, zorgt voor blije gasten. Gasten die terugkeren voor een volgende beleving, een nieuwe herinnering. Wij gaan voor kwaliteit en dit doen wij met veel plezier!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: