Doet u mee in 2014?

1 februari 2014 |
Doet u mee in 2014?<

Maak gebruik van het beste bereik in de horeca. U kunt de mediakaarten downloaden via deze link. Straks bereikt u alle hotels, restaurants, lunchrooms, eetcafés en cafés in Nederland. Zelfs de bed & breakfast branche wordt bereikt. Dat doen wij met respectievelijk Hospitality Management, De RestaurantKrant, Lunchroom, De CaféKrant en Bed & Breakfast. Dat is niet alles; via onze websites wordt de doelgroep geïnformeerd over het laatste branchenieuws en bovendien kan de horecaondernemer hier terecht voor de beste downloads, tools, achtergronden, columns en nog veel meer!

De ideale campagne
De ideale campagne is de mix van print en online. We zetten onze bladen en websites (www.hospitality-management.nl - "www.lunchroom.nl":http://www.lunchroom.nl/ - "www.derestaurantkrant.nl":http://www.derestaurantkrant.nl - "www.decafekrant.nl":http://www.decafekrant.nl en "www.bedandbreakfastnieuws.nl)":http://www.bedandbreakfastnieuws.nl in. Met de nieuwsbrieven bereikt u nóg duizenden extra lezers uit uw doelgroep.
Meer weten?
Bel ons op (030) 251 22 670 voor meer informatie. U kunt ook een e-mail sturen naar "info@uitgeverijps.nl":mailto:info@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: