De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

19 september 2018 | Thijs Jacobs

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede
vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn
nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je
wat meer over wat je kan verwachten.

Het begin van een carrière bij De Pizzabakkers

9,5 jaar geleden liep Jean-Marc over de Haarlemmerdijk op zoek naar een baan
voor zijn vriendin. Toen hij langs De Pizzabakkers liep zag hij daar een opening
voor een baan die hem zelf wel aansprak. Dat was het begin van vele jaren bij De
Pizzabakkers.


Een aantal jaar later was Daniël op zoek naar een baantje om z’n studie van te
betalen. Zijn broertje werkte bij De Pizzabakkers Haarlemmerdijk en vertelde
hem dat een nieuwe vestiging zou worden geopend aan de Plantage Kerklaan.
Dat leek ‘m een nieuwe uitdaging. Het bleek zo leuk dat hij nooit meer is weg
gegaan.


En toen…

Jaren later openen zij samen De Pizzabakkers Voorstraat waar voorheen Da
Portare VIA te vinden was. In de basis draait het bij beide pizzabakkerijen om het
Italiaanse ambacht en de kwaliteit van de producten. Wat je nu misschien zal
merken is dat je meer het restaurant gevoel gaat ervaren. Daniël vertelt “de
bediening kan het verschil maken, daarom vinden we dat stukje service zo
belangrijk”. “Daarnaast zijn er meer dingen huisgemaakt, zoals de tiramisu en de
limoncello. We hebben ons eigen deegrecept en natuurlijk andere toppings” vult
Jean-Marc aan. “Ik denk wel dat de Da Portare VIA gasten ons positief gaan
ontvangen. We hopen dat de VIA liefhebbers allemaal een keer onze pizza’s
komen proeven!”


De Pizzabakkers Voorstraat

De Pizzabakkers Voorstraat heeft een huiselijke sfeer, misschien wel omdat de
gasten van VIA hier altijd al kwamen om lekker pizza te komen eten. Het is klein
en knus. Je krijgt bijna het gevoel dat je thuis een pizzaatje zit te eten; je wordt op
je wenken bediend, zonder dat je de afwas hoeft te doen. “Ik denk dat het een
heel gezellig plekje wordt op de Voorstraat waar jong en oud graag komt” aldus
Daniël. “De locatie dicht bij het centrum biedt ook mogelijkheden voor meer. Het
lijkt me bijvoorbeeld erg leuk om iets met muziek en een borrel te doen."
Uiteindelijk is De Pizzabakkers Voorstraat een plek waar je lekker pizza komt
eten, of dat nu een snelle hap is, een uitgebreid diner, of voor ‘n borrel. Het kan
gewoon.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Liveblog: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: