De Eetstee doet mee aan Serious Request

13 december 2010 |
De Eetstee doet mee aan Serious Request<

Biologisch vegetarisch restaurant De Eetstee doet dit jaar weer mee aan de landelijke 3FM Serious Request actie. De opbrengst van de actie die van 18 t/m 24 december plaatsvindt gaat dit jaar naar de stille slachtoffers van HIV en AIDS. De Eetstee doet niet voor het eerst mee, het is dit jaar voor de derde achtereenvolgende dat de eetgelegenheid meedoet.

Iets extra's
"We willen méér zijn dan een biologisch vegetarisch restaurant. Meer, door aandacht te hebben voor wat er verder in de wereld gebeurt. Natuurlijk sluit onze biologische en vegetarisch werkwijze daar al perfect op aan, maar daarnaast doen we graag nog iets extra’s", aldus Jeroen Bakker tegenover website De Stad Amersfoort.nl.

Meer mag ook
"De afgelopen twee jaar hebben we lekkere verse sap verkocht en ging de opbrengst volledig naar de 3FM Serious Request actie. Mensen betaalden 3,25 euro, de standaardprijs, maar meer mocht natuurlijk ook. Dit jaar willen we extra veel aandacht aan de actie besteden. Op zaterdag 18 december start de actie van 3FM Serious Request. Op dat moment begint ook onze actie. Deze eindigt in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 december, wanneer we - nadat de Eetstee gesloten is - het ingezamelde bedrag naar Eindhoven zullen brengen waar dit jaar het glazen huis staat."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: