Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague

15 december 2016 | Thijs Jacobs

Vanaf 16 december is Hotelschool The Hague aanwezig in de Markthal in Rotterdam om uitgebreide informatie te geven omtrent het organiseren en het houden van een stressvrij kerstdiner. Alle onderwerpen, van voorbereidingen tot het maken van wijn en spijs combinaties, komen aan bod; alle fijne kneepjes worden door professionals uitgelegd.

Tijdens de Masterclass: 'Het slimme kerstdiner' komen, gedurende 60 minuten, de volgende onderwerpen aan bod: Planning (bv. hoe houdt u rekening met wensen van gasten), Menuleer (bv. handige tips om het menu samen te stellen), en Wijn en Spijs (bv. de basisregels van wijn/spijs combinaties).

Kerst is een mooie en feestelijke tijd van het jaar. Hotelschool The Hague en de Markthal in Rotterdam gunnen iedereen een stressvrije kerstperiode; dat is het uitgangspunt van deze Masterclass. De Markthal is de culinaire hotspot van Nederland, Hotelschool The Hague staat voor uitstekend gastheerschap; een goede combinatie om een Masterclass te ontwikkelen die maakt dat kerst een mooi, stressvrij feest wordt.

Meer informatie

Middenin de Markthal staan de professionals van Hotelschool The Hague voor de gasten klaar op 16,17,18,23 en 24 december. De masterclass duurt 60 minuten en aanmeldingen kunnen gedaan worden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-het-slimme-kerstdiner-30123249450

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: