Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague

15 december 2016 | Thijs Jacobs

Vanaf 16 december is Hotelschool The Hague aanwezig in de Markthal in Rotterdam om uitgebreide informatie te geven omtrent het organiseren en het houden van een stressvrij kerstdiner. Alle onderwerpen, van voorbereidingen tot het maken van wijn en spijs combinaties, komen aan bod; alle fijne kneepjes worden door professionals uitgelegd.

Tijdens de Masterclass: 'Het slimme kerstdiner' komen, gedurende 60 minuten, de volgende onderwerpen aan bod: Planning (bv. hoe houdt u rekening met wensen van gasten), Menuleer (bv. handige tips om het menu samen te stellen), en Wijn en Spijs (bv. de basisregels van wijn/spijs combinaties).

Kerst is een mooie en feestelijke tijd van het jaar. Hotelschool The Hague en de Markthal in Rotterdam gunnen iedereen een stressvrije kerstperiode; dat is het uitgangspunt van deze Masterclass. De Markthal is de culinaire hotspot van Nederland, Hotelschool The Hague staat voor uitstekend gastheerschap; een goede combinatie om een Masterclass te ontwikkelen die maakt dat kerst een mooi, stressvrij feest wordt.

Meer informatie

Middenin de Markthal staan de professionals van Hotelschool The Hague voor de gasten klaar op 16,17,18,23 en 24 december. De masterclass duurt 60 minuten en aanmeldingen kunnen gedaan worden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-het-slimme-kerstdiner-30123249450

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Laat jouw terras zien!

Het is bijna zover. Op 28 april mogen de terrassen, natuurlijk wel met de nodige beperkingen, weer open. Het is voor veel horecaondernemers het startschot voor de race naar volledige heropening van de horeca en inmiddels worden er de nodige voorbereidingen getroffen om de terrassendag woensdag tot e ...

Drinks
Recordaantal van 539 bieren in 7e Dutch Beer Challenge

Op donderdag 22 april 2021 werd voor de zevende keer de Dutch Beer Challenge gehouden. Voor deze editie van de Nederlandse biercompetitie hebben grote en kleine brouwerijen gezamenlijk een recordaantal van 539 bieren ingeschreven. Deze editie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by ...

Sligro lanceert herstartcampagne voor heel horeca-Nederland

Na een bizar jaar ligt er, met de aangekondigde opening van de terrassen op 28 april, een nieuw begin in het verschiet. Dat we elkaar weer mogen ontmoeten en samen kunnen genieten. Sligro wil op een hartverwarmende manier heel horeca-Nederland laten weten dat ze er voor ze zijn en graag met ze optre ...

Achtergronden Corona
15 procent Nederlanders bezoekt minder vaak horeca vanwege contactformulieren

Nu de terrassen weer gedeeltelijk heropend worden, zullen horecaondernemers hun bezoekers ook opnieuw moeten vragen om contactgegevens voor bron- en contactonderzoek. 14,9 procent van de Nederlanders bezoekt echter minder horeca vanwege de vraag om contactgegevens achter te laten. Dit en meer blijkt ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: