Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague

15 december 2016 | Thijs Jacobs

Vanaf 16 december is Hotelschool The Hague aanwezig in de Markthal in Rotterdam om uitgebreide informatie te geven omtrent het organiseren en het houden van een stressvrij kerstdiner. Alle onderwerpen, van voorbereidingen tot het maken van wijn en spijs combinaties, komen aan bod; alle fijne kneepjes worden door professionals uitgelegd.

Tijdens de Masterclass: 'Het slimme kerstdiner' komen, gedurende 60 minuten, de volgende onderwerpen aan bod: Planning (bv. hoe houdt u rekening met wensen van gasten), Menuleer (bv. handige tips om het menu samen te stellen), en Wijn en Spijs (bv. de basisregels van wijn/spijs combinaties).

Kerst is een mooie en feestelijke tijd van het jaar. Hotelschool The Hague en de Markthal in Rotterdam gunnen iedereen een stressvrije kerstperiode; dat is het uitgangspunt van deze Masterclass. De Markthal is de culinaire hotspot van Nederland, Hotelschool The Hague staat voor uitstekend gastheerschap; een goede combinatie om een Masterclass te ontwikkelen die maakt dat kerst een mooi, stressvrij feest wordt.

Meer informatie

Middenin de Markthal staan de professionals van Hotelschool The Hague voor de gasten klaar op 16,17,18,23 en 24 december. De masterclass duurt 60 minuten en aanmeldingen kunnen gedaan worden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-het-slimme-kerstdiner-30123249450

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: