Café-restaurant Duinzicht naar Fletcher

7 februari 2012 |
Café-restaurant Duinzicht naar Fletcher

Café-restaurant Duinzicht in het Zeeuwse Ouddorp is overgenomen door Fletcher Hotels en wordt verbouwd tot een luxe hotel. Het nieuwe hotel zal verder gaan onder de naam
Fletcher Hotel Duinzicht en wordt voorzien van wellness, vergader -en feestzalen, restaurant, café, terrassen en 50 luxe viersterrenkamers.

Meerfasenplan
De eerste fase van het nieuwe Fletcher Hotel Duinzicht bestaat uit het restaurant, café, terrassen en 10 luxe hotelkamers. Deze eerste fase zal voor Pasen 2012 open gaan voor de gasten.

Volgend jaar uitbreiden
De tweede fase omvat 40 luxe hotelkamers, een wellness en feest/vergaderzalen. Verwachting is dat de tweede fase een jaar na aanvang bouw zal worden geopend. Behalve de naam Duinzicht en de locatie zal er verder weinig herinneren aan het oude café-restaurant dat in maart 2011 het faillissement moest aanvragen. Luxe en comfort zullen de boventoon voeren.

Huiskamer van de regio
Met de komst van Fletcher Hotel Duinzicht krijgt Goeree Overflakkee een volwaardig hotel. De verwachting is dat het hotel werk zal bieden aan zo’n 40 personeelskrachten en diverse seizoenswerkers. “Wij zien een grote behoefte aan een goed hotel-restaurant wat zal fungeren als huiskamer van de regio voor bruiloften, familie en/of zakelijke partijen en natuurlijk voor een lunch of diner” aldus Chris Luken, oprichter van Fletcher Hotels.

De teller van Fletcher staat inmiddels op 53 hotels in Nederland.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start ‘restaurant take over’

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: