Blikvangers: prijswinnende cocktailbars

28 juli 2015 |
Blikvangers: prijswinnende cocktailbars<

De Tales of the Cocktails Spirited Awards 2015 zijn vorige week uitgereikt aan de beste cocktailbars van de wereld. De bars zijn plaatjes om te
zien, en dus een goede inspiratiebron!

1. Dandelyan, Londen



Dandelyan is een cocktailbar in het Mondrian Hotel en heeft de Best New International Cocktail Bar award gewonnen. Daarnaast blijkt de bar ook de beste bartender te hebben, want hoofdbarman Ryan Chetiyawardana sleepte de International Bartender of the Year award binnen.

2. The Black Pearl & The Attic, Melbourne



The Black Pearl & The Attic is naast cocktailbar ook een lounge en heeft de award voor Best International High Volume Cocktail Bar gewonnen.

3. Artesian, Londen



Artesian is een cocktailbar in The Langham Hotel in hartje Londen. De bar heeft de award voor Best International Cocktail Bar in de wacht gesleept en is daarnaast al drie keer op rij door drankentijdschrift Drinks Industrial tot beste bar van de wereld uitgeroepen.

4. Blind Pig, Londen



Deze schemerige bar in Soho, Londen werd tot Best International Restaurant Bar uitgeroepen.

5. Dead Rabbit, New York



De Ierse eigenaars Sean Muldoon en Jack McGarry hebben opnieuw een beloning gekregen voor hun eerder bekroonde bar in New York. Ze bemachtigden twee awards: World’s Best Cocktail Menu en World’s Best Bar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: