Bezoekers Duinrell kunnen ook de komende tien jaar eten bij La Place

29 mei 2018 | David Bakker
Bezoekers Duinrell kunnen ook de komende tien jaar eten bij La Place<

Duinrell heeft de samenwerking met La Place verlengd. Hierdoor blijft La Place de komende tien jaar een belangrijke horecapartner van het attractie- en vakantiepark. De bezoekers van Duinrell kunnen bij de drie verschillende La Place restaurants kiezen uit onder andere verse warme maaltijden, salades, soepen, broodjes, koffie en verse sappen. Dat betekent een ruime keuze uit verse en gezonde gerechten en dranken.

Philip van Zuylen van Nijevelt van Duinrell is blij met de verlengde samenwerking: “We willen onze gasten een fijne en complete Duinrell dag of vakantie bieden. Een goede maaltijd maakt hier onderdeel van uit, waarbij we het bieden van een gezonde keuze belangrijk vinden. La Place werkt met verse, eerlijke en pure grondstoffen die zoveel mogelijk biologisch zijn en dat sluit mooi aan bij deze filosofie. Heel fijn dus, dat we dit onze gasten de komende tien jaar kunnen blijven aanbieden!”

Trots

Ook Bart Van Den Nieuwenhof, Managing Director van La Place, kijkt uit naar de samenwerking: “We zijn trots op onze vestigingen in Duinrell. We merken dat de gasten het fijn vinden om ook tijdens een dagje uit keuze te hebben uit een breed aanbod aan veelzijdige en gezonde voeding die vers wordt bereid. Daar gaan we de komende 10 jaar met veel plezier mee verder!”

?Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Over Duinrell

Missie Duinrell: “Het meest gezellige en complete recreatielandgoed waar familieplezier centraal staat”, waarbij onze kernwoorden passie, puur en plezier zijn.

Het familiebedrijf Duinrell in het Wassenaarse bos- en duingebied biedt ultiem familieplezier en de mogelijkheid voor een dagje uit of een korte of lange vakantie. Het attractiepark, Tikibad, vakantiepark met de Duingalows, de camping, het Duinhostel en de La Place horecafaciliteiten staan hiervoor garant.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Euro-Toques Young Chef Award 2018

De wedstrijd wordt georganiseerd door Euro-Toques Nederland en mede mogelijk gemaakt door Gastvrij Rotterdam. De Young Chef of the Year wordt voor de 24ste keer georganiseerd. Vijf koks meten zich in deze strijd met elkaar op het gebied van productkennis, techniek en creativiteit. De Young...

Internationaal Interview Patisserie
Interview Pierre Hermé: de keizer van de macaron

Patissier Pierre Hermé heeft macaronwinkels over de hele wereld. Van Japan tot Amerika en van Thailand tot Marokko. En dat is dan nog maar een fractie van alle landen waar Hermé gevestigd is. Afgelopen jaar opende hij een dessertbar en winkel in samenwerking met het beautymerk L’...

Creëer een ijzersterke Social Media strategie

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: