Bezoekers Duinrell kunnen ook de komende tien jaar eten bij La Place

29 mei 2018 | David Bakker
Bezoekers Duinrell kunnen ook de komende tien jaar eten bij La Place<

Duinrell heeft de samenwerking met La Place verlengd. Hierdoor blijft La Place de komende tien jaar een belangrijke horecapartner van het attractie- en vakantiepark. De bezoekers van Duinrell kunnen bij de drie verschillende La Place restaurants kiezen uit onder andere verse warme maaltijden, salades, soepen, broodjes, koffie en verse sappen. Dat betekent een ruime keuze uit verse en gezonde gerechten en dranken.

Philip van Zuylen van Nijevelt van Duinrell is blij met de verlengde samenwerking: “We willen onze gasten een fijne en complete Duinrell dag of vakantie bieden. Een goede maaltijd maakt hier onderdeel van uit, waarbij we het bieden van een gezonde keuze belangrijk vinden. La Place werkt met verse, eerlijke en pure grondstoffen die zoveel mogelijk biologisch zijn en dat sluit mooi aan bij deze filosofie. Heel fijn dus, dat we dit onze gasten de komende tien jaar kunnen blijven aanbieden!”

Trots

Ook Bart Van Den Nieuwenhof, Managing Director van La Place, kijkt uit naar de samenwerking: “We zijn trots op onze vestigingen in Duinrell. We merken dat de gasten het fijn vinden om ook tijdens een dagje uit keuze te hebben uit een breed aanbod aan veelzijdige en gezonde voeding die vers wordt bereid. Daar gaan we de komende 10 jaar met veel plezier mee verder!”

?Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Over Duinrell

Missie Duinrell: “Het meest gezellige en complete recreatielandgoed waar familieplezier centraal staat”, waarbij onze kernwoorden passie, puur en plezier zijn.

Het familiebedrijf Duinrell in het Wassenaarse bos- en duingebied biedt ultiem familieplezier en de mogelijkheid voor een dagje uit of een korte of lange vakantie. Het attractiepark, Tikibad, vakantiepark met de Duingalows, de camping, het Duinhostel en de La Place horecafaciliteiten staan hiervoor garant.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: