Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

24 juni 2019 | Thijs Jacobs

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (op zaterdag vanaf 10.00 uur) welkom om te genieten van de lekkerste lunchgerechten, een gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten van de houtskoolgrill, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde tournedos en verse zeebaars & gamba’s.

Op warmere dagen kan je er ook plaatsnemen op het zonnige terras op het plein. De kersverse franchisenemers zijn geen vreemden in Limburg. Vader en dochter, Wim en Sanne Cox, hebben meerdere horecagelegenheden in Roermond en omgeving, zoals Schnitzelparadies, Piet Friet en Markt10. Ze zijn ontzettend verheugd dat ze restaurant De Beren Roermond hieraan mogen toevoegen: ”De Beren is een ontzettend mooie formule, waarvan wij zeker zijn dat de inwoners en bezoekers van Roermond erg blij zullen worden!” Om de opening te vieren eet de gehele maand juli de vierde persoon gratis!

Bekende ondernemers

Voor ondernemer Wim Cox en zijn dochter Sanne Cox is Roermond bekend terrein: “Met zo’n 11 horecaexploitaties, waarvan vijf in Roermond kennen wij de markt als geen ander. Toen wij hoorden dat De Beren een locatie aan de Markt gingen openen en nog zochten naar ondernemers, zagen wij meteen kansen. Het is een ontzettend mooie plek en De Beren is een formule die hier perfect past. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om onze eerste gasten te verwelkomen!”.

Goedgevulde kaart

De menukaart van De Beren is heel gevarieerd. Zo staat de lunchkaart vol rijkelijk belegde broodjes, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Ook een high tea behoort tot de mogelijkheden, welke gereserveerd kan worden vanaf twee personen. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een gezellige plek om met vrienden, familie of collega’s te borrelen. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt het sharing dinner arrangement aangeboden. Ook kan je kiezen voor een high beer of high wine en zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

De Beren ‘Speciality’ van de houtskoolgrill

De restaurantketen staat vooral bekend om de Beren ‘Speciality’: specialiteiten van de houtskoolgrill zoals de befaamde saté en spareribs. Echte vleesliefhebbers kiezen voor een goedgegrilde entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen of voor de wisselende seizoens-specialiteit, wat dit seizoen een T-Bone steak is: kwalitatief hoogwaardig vlees van entrecote én ossenhaas van maar liefst 800 gram met het bekende T-vormige bot. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Daarnaast zijn er ieder seizoen wisselende gerechten in het driegangenkeuzemenu, welke ook los te verkrijgen zijn. Ook de kids komen niet tekort! Zij hebben keus uit zes kindermenu’s met vrolijke Beren-ijsbeker die je mee naar huis mag nemen. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek aan Foroxity Filmarena. Dit Diner & Film arrangement kost 31 euro per persoon en bevat het driegangenkeuzemenu en een filmkaartje.

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Het team van De Beren Roermond is nog op zoek naar versterking in de bediening en de keuken. Ben jij op zoek naar een bijbaan? Solliciteren kan via de website.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: