Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

24 juni 2019 | Thijs Jacobs

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (op zaterdag vanaf 10.00 uur) welkom om te genieten van de lekkerste lunchgerechten, een gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten van de houtskoolgrill, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde tournedos en verse zeebaars & gamba’s.

Op warmere dagen kan je er ook plaatsnemen op het zonnige terras op het plein. De kersverse franchisenemers zijn geen vreemden in Limburg. Vader en dochter, Wim en Sanne Cox, hebben meerdere horecagelegenheden in Roermond en omgeving, zoals Schnitzelparadies, Piet Friet en Markt10. Ze zijn ontzettend verheugd dat ze restaurant De Beren Roermond hieraan mogen toevoegen: ”De Beren is een ontzettend mooie formule, waarvan wij zeker zijn dat de inwoners en bezoekers van Roermond erg blij zullen worden!” Om de opening te vieren eet de gehele maand juli de vierde persoon gratis!

Bekende ondernemers

Voor ondernemer Wim Cox en zijn dochter Sanne Cox is Roermond bekend terrein: “Met zo’n 11 horecaexploitaties, waarvan vijf in Roermond kennen wij de markt als geen ander. Toen wij hoorden dat De Beren een locatie aan de Markt gingen openen en nog zochten naar ondernemers, zagen wij meteen kansen. Het is een ontzettend mooie plek en De Beren is een formule die hier perfect past. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om onze eerste gasten te verwelkomen!”.

Goedgevulde kaart

De menukaart van De Beren is heel gevarieerd. Zo staat de lunchkaart vol rijkelijk belegde broodjes, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Ook een high tea behoort tot de mogelijkheden, welke gereserveerd kan worden vanaf twee personen. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een gezellige plek om met vrienden, familie of collega’s te borrelen. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt het sharing dinner arrangement aangeboden. Ook kan je kiezen voor een high beer of high wine en zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

De Beren ‘Speciality’ van de houtskoolgrill

De restaurantketen staat vooral bekend om de Beren ‘Speciality’: specialiteiten van de houtskoolgrill zoals de befaamde saté en spareribs. Echte vleesliefhebbers kiezen voor een goedgegrilde entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen of voor de wisselende seizoens-specialiteit, wat dit seizoen een T-Bone steak is: kwalitatief hoogwaardig vlees van entrecote én ossenhaas van maar liefst 800 gram met het bekende T-vormige bot. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Daarnaast zijn er ieder seizoen wisselende gerechten in het driegangenkeuzemenu, welke ook los te verkrijgen zijn. Ook de kids komen niet tekort! Zij hebben keus uit zes kindermenu’s met vrolijke Beren-ijsbeker die je mee naar huis mag nemen. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek aan Foroxity Filmarena. Dit Diner & Film arrangement kost 31 euro per persoon en bevat het driegangenkeuzemenu en een filmkaartje.

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Het team van De Beren Roermond is nog op zoek naar versterking in de bediening en de keuken. Ben jij op zoek naar een bijbaan? Solliciteren kan via de website.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Blog
Blog Jeannine Sok: Terras

Het Pinksterweekend 2020 is een hele bijzondere, een moment om voor altijd in mijn herinnering mee te dragen. Een mooi weekend op een van mijn favoriete eilanden: Ameland. We zijn naar dit eiland gekomen voor een speciale gebeurtenis en als cadeau ging ook, na ruim twee maanden, de horeca weer open....

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Opening
Swijnenburg opent twee restaurants

Swijnenburg | meet & celebrate opent deze zomer twee tijdelijke restaurants op bijzondere locaties, die normaal gesproken alleen geopend zijn voor besloten evenementen. Op landgoed Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) opent pop-up restaurant Bentinck haar deuren en bij Kasteel Amerongen (Ame...

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

Columns
Column Sico de Moel: Mijn eerste dag

'Hi Sico, mijn vrouw is jarig en we willen bij je komen eten. Vijf personen inclusief mijn oude vader. Heb je plek?' Mijn buurman deed de eerste reservering sinds de lockdown. Hoe zat het ook alweer? Maximaal 2 of 4, uit hetzelfde huishouden of hoefde dat toch niet? Tegen het einde va...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: