April 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant

Auteur: Redactie
productnieuws 26 april 2024
April 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoofd bieden aan het personeelstekort; allemaal interessante aanvullingen voor jouw horecazaak. In deze rubriek belichten we enkele producten die deze maand zijn geïntroduceerd.

Terrastrends met Royal Bliss

Royal Bliss viert het aankomende terrasseizoen met een vernieuwd assortiment van klassieke frisdranken met een fruitige en botanische twist. Elk seizoen zijn er nieuwe ontwikkelingen met nieuwe drankjes, van verrassende smaakcombinaties tot trends die aansluiten bij de behoefte van de gast. Royal Bliss heeft samen met trendwatcher Gijsbregt Brouwer voor het komende terrasseizoen vier trends samengesteld.

100% Lekker

Van Oordt biedt vanaf nu, naast de standaard pindakaas, ook een 100% variant aan. De pindakaas wordt verpakt in 20 grams sachets. Dit sluit aan bij de duurzame benadering van het verminderen van het gebruik van harde vormvaste plastics.

Pure met De Librije

Sapje onthult, samen met Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije*** in Zwolle, hun nieuwste sapje ‘Pure’. Pure garandeert niet alleen authentieke smaken, maar ook gezonde voordelen. Dankzij een selectie van lokale ingrediënten en het gebruik van een slowjuicer om waardevolle voedingsstoffen te behouden, biedt Pure naast een lekkere smaakervaring ook een rijke bron van essentiële vitaminen en mineralen.

Een frisse kijk op de vertrouwde smaak

Het Duitse indie-kola merk fritz-kola introduceert een gemoderniseerd ontwerp voor de glazen flessen. Als onderdeel van het nieuwe ontwerp hebben merkillustrator Chris Mitchell en het Engelse ontwerpbureau Robot Food een vernieuwd logo ontworpen en een etiket dat duidelijk informatie over het bedrijf en de inhoudelijke ingrediënten van hun kola’s, limonades en spritzers weergeeft.

Spoon Moment

Vanaf nu is het niet meer nodig om matcha zelf te kloppen. Serveer eenvoudig een ‘spoon’ van Spoon Moment bij een warme drank. Gasten kunnen deze er eenvoudig  doorroeren. Matcha bevat cafeïne, zij het in kleinere hoeveelheden dan koffie, en is rijk aan L-Theanine.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws