15 jaar De RestaurantKrant (2021): Jurrie van den Berg klaagde niet tijdens lockdown

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2021): Jurrie van den Berg klaagde niet tijdens lockdown

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit de zomer van 2021. Dit interview is afgenomen met horecaondernemer Jurrie van den Berg, hij kreeg in 2020 de sleutel van zijn onderneming. Zes weken later ging Nederland op slot. Dat hield Jurrie niet tegen, hij zag de kans zijn energie te steken in zaken waar hij wel invloed op had. “Zeuren helpt niet.” Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws