15 jaar De RestaurantKrant (2019): Drie chefs over de aardappel

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2019): Drie chefs over de aardappel

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken we terug op een interview met niet één, maar drie chefs. In het voorjaar van 2019 deelden Lucas Schrover, Emile van der Staak en Pim de Jong ieder hun eigen visie op de aardappel. Zo concludeerde Emile: “De aardappel is een belangrijk fundament onder iedere keuken.” En was Lucas van mening dat de aardappel, in welke vorm dan ook, altijd terug moet komen in het hoofdgerecht. Volgens Pim is de aardappel “De ster in de keuken.” Lees het hele interview hier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws