Je hebt gezocht op: Emile van der Staak
![Emile van der Staak en Freddy Tratlehner koken samen in Artis](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31965/freddy-tratlehner-en-emile-van-der-staak-artis-lidian-van-megen-60167_100x100_fit.jpg)
Emile van der Staak en Freddy Tratlehner koken samen in Artis
Artis organiseert als onderdeel van het Aardbewoners Festival drie diners op het Artisplein met als thema ‘De heruitvinding van ons eten’....
![‘Chef van het Jaar’ Emile van der Staak: “We staan pas aan het begin”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31577/schermafbeelding-20240205-194549-59295_100x100_fit.png)
‘Chef van het Jaar’ Emile van der Staak: “We staan pas aan het begin”
Emile van der Staak, chef van restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, ontving maandag de Gault&Millau ‘Chef van het Jaar’ award. Hij...
![Dit zijn de 18 Gault&Millau awardwinnaars 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31576/schermafbeelding-20240205-181637-59293_100x100_fit.png)
Dit zijn de 18 Gault&Millau awardwinnaars 2024
De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024 zijn 5 februari 2024 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg. Onder het toeziend oog van de top van de Nede...
![De Nieuwe Winkel** in Nijmegen opnieuw uitgeroepen tot beste groenterestaurant ter wereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31129/1668008722650629339-58323_100x100_fit.png)
De Nieuwe Winkel** in Nijmegen opnieuw uitgeroepen tot beste groenterestaurant ter wereld
Het Nijmeegse tweesterrenrestaurant is door We’re Smart World voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste groenterestaurant ter wereld. Na...
15 jaar De RestaurantKrant (2012): Emile van der Staak sprak over De Nieuwe Winkel
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
![15 jaar De RestaurantKrant (2019): Drie chefs over de aardappel](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30103/1678282258-3681-28833_100x100_fit.jpg)
15 jaar De RestaurantKrant (2019): Drie chefs over de aardappel
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
![De RestaurantKrant jaaroverzicht 2022](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29732/1671182040-9421-29193_100x100_fit.jpg)
De RestaurantKrant jaaroverzicht 2022
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Restaurant De Nieuwe Winkel uitverkozen tot 's werelds beste groenterestaurant
Restaurant De Nieuwe Winkel van Emile van der Staak is tijdens het Gastronomic Forum in Barcelona uitgeroepen tot beste plantaardige restaurant t...
Standvastige Top-3 in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500: De Librije weer de beste
Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het culinaire en inspirer...
![Emile van der Staak pakt tweede Michelinster: "We blijven de grenzen opzoeken"](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28888/1653922688-18-30005_100x100_fit.jpg)
Emile van der Staak pakt tweede Michelinster: "We blijven de grenzen opzoeken"
Vandaag heeft Emile van der Staak, chef-kok van De Nieuwe Winkel in Nijmegen, twee Michelinsterren in ontvangst mogen nemen en mocht zijn Groene ster...
![Liveblog: uitreiking Michelingids 2022](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28886/1654000205-6052-30007_100x100_fit.jpg)
Liveblog: uitreiking Michelingids 2022
Goedemorgen, Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2022 gepresenteerd. Via dit liveblog houdt de r...
![Restaurant De Nieuwe Winkel van Chef Emile van der Staak is tweede beste groenterestaurant ter wereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/27794/1632125239-7189-31075_100x100_fit.jpg)
Restaurant De Nieuwe Winkel van Chef Emile van der Staak is tweede beste groenterestaurant ter wereld
We’re Smart® World onthult op 20 september de beste groenterestaurants ter wereld. La Distillerie uit Luxemburg van Chef René Mathieu...
![Deze chefs wonnen de Groene Michelinster](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26867/1617031273-1568-31976_100x100_fit.jpg)
Deze chefs wonnen de Groene Michelinster
Nieuw dit jaar is de groene Michelinster. De groene sterren zijn iets nieuws en hebben als doel restaurants uit te lichten die zich op een bijzondere...
![Liveblog presentatie Michelingids 2021](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26862/1617003202-6695-31981_100x100_fit.jpg)
Liveblog presentatie Michelingids 2021
Welkom in ons liveblog over de bekendmaking van de Michelinsterren. Het was een bijzonder jaar, waarbij gegevens over de restaurants die nieuwe sterre...
![Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/25189/1600678252-3763-33598_100x100_fit.jpg)
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld
We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...
![Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23528/1575300515-1126-35208_100x100_fit.png)
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars
Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culin...
Interview Peter Klosse: "Vegetarisch is geen vleesgerecht zonder vlees"
Een verbinding leggen tussen de academische- en culinaire wereld. Dat is de missie van smaakprofessor Peter Klosse. “We kunnen ontzettend veel v...
![Interview: drie chefs zijn weg van de aardappel](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22751/1560327780-464-35964_100x100_fit.jpg)
Interview: drie chefs zijn weg van de aardappel
Welke rol speelt de aardappel in de keuken van 2019? Het van oudsher oer-Hollandse product lijkt elke trend te overleven en is nog altijd in vrijwel i...
![10 jaar De RestaurantKrant: Emile van der Staak blikt terug](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/20268/1517473543-5523-38353_100x100_fit.jpg)
10 jaar De RestaurantKrant: Emile van der Staak blikt terug
De restaurantkrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week sp...
![Flaming veggies: verkiezing 'hottest chef' in het teken van groenten](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/19385/1506672712-0601-39214_100x100_fit.png)
Flaming veggies: verkiezing 'hottest chef' in het teken van groenten
Groenten krijgen een steeds prominentere plek op het restaurantmenu. Om deze veggie gerechten wat extra pit te geven, staat het thema van de 3e Hottes...
![Restaurant De Nieuwe Winkel maakt beste vega-gerecht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/8484/20716-1462780380-48139_100x100_fit.jpg)
Restaurant De Nieuwe Winkel maakt beste vega-gerecht
Chef-kok Emile van der Staak van het Nijmeegse restaurant De Nieuwe Winkel heeft het beste vegetarische gerecht van Nederland gemaakt. Dat gebeurde...
![Interview: Emile van der Staak](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/5957/19108-1462529378-50638_100x100_fit.jpg)
Interview: Emile van der Staak
Het is kommer en kwel in de restaurantbranche. Maar wat voor de één een bedreiging is, is voor de ander een kans. Dat laatste geldt voor...
Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen: “Voor ons is de crisis een zegen”
Het is kommer en kwel in de restaurantbranche. Maar wat voor de één een bedreiging is, is voor de ander een kans. Dat laatste geldt voor...
![Volop inspiratie voor de foodbranche](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/10465/18326-1462804499-46170_100x100_fit.jpg)
Volop inspiratie voor de foodbranche
Serendipiteit, anders ondernemen, durven te vragen, 'nose to tail' en nieuwe culinaire stromingen stonden centraal tijdens de Food Inspiration Days 20...
![GildenEvent12 bron van inspiratie](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/6732/18197-1462534643-49871_100x100_fit.jpg)
GildenEvent12 bron van inspiratie
Het GildenEvent12 met als thema Meesterlijk trok op 1 oktober 700 bezoekers, die genoten hebben van een programma dat volop inspiratie bood. Een versl...