15 jaar De RestaurantKrant (2012): Emile van der Staak sprak over De Nieuwe Winkel

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2012): Emile van der Staak sprak over De Nieuwe Winkel Emile van der Staak 2012

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2012. Het was kommer en kwel in de restaurantwereld. Voor de één een bedreiging, maar voor de ander een kans. Emile van der Staak, chef-eigenaar van De Nieuwe Winkel in Nijmegen, vertelde De RestaurantKrant over zijn onderneming; “voor ons is de crisis een zegen.” De witte brigade van Van der Staak werkt graag met groenten. “Groenten hebben de toekomst.” Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Fotografie: Odette Beekmans, Photodette 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws