Sinds de overname van het Maastrichtse restaurant Beluga Loves You* in 2019, is horeca-echtpaar Servais en Stephanie Tielman in een rollercoaster tere...
Sinds de overname van het Maastrichtse restaurant Beluga Loves You* in 2019, kwam het horeca-echtpaar in een rollercoaster terecht vanwege coronalockd...
Maastricht is per 10 maart 2022 een bijzondere patisseriezaak en ijssalon rijker. Servais Tielman van sterrenrestaurant Beluga Loves You opende er met...
Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft tijdens de watersnood van 15, 16 en 17 juli 2021 forse waterschade opgelopen. Onderzoek en herstel van...
Dani Hoefnagels is de nieuwe chef de cuisine van restaurant Beluga Loves You in Maastricht. Hij werkte eerder bij diverse sterrenzaken in Nederland en...
Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft recent de laatste hand gelegd aan een nieuw interieur. Het sterrenrestaurant van chef Servais Tielman...
Het borrelde al een poosje bij sterrenkok Servais Tielman en nu is het een feit: een tweede zaak in Maastricht. Medio juli opent Flavourz by Servais o...
Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Serva...
Alle drink- en eetgelegenheden in Nederland zijn vanwege de coronacrisis gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Doo...
Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de Michelin Gids Nederland bekend. De acht restaurants die een ster krijgen, bewijzen nogmaals...
De komst van Lars Daniëls en Birthe van Meegeren naar Folie Culinaire, 7, 8 & 9 oktober in MECC Maastricht, betekent kennisoverdrac...
Met nog een paar dagen voor de opening van de 64ste editie van BBB Maastricht, presenteert de organisatie een bomvol programma voor horeca professiona...
BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt ee...
Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die...