U heeft gezocht op : richard ekkebus

27 juni 2019 Michelin
Beste chef ter wereld komt naar RIJKS

De gisteren als werelds beste chef uitgeroepen Mauro Colagreco van restaurant Mirazur*, kookt dit najaar samen met chef Joris Bijdendijk van RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum. Het evenement RIJKS x Mirazur zal slechts één dag plaatsvinden. De datum wordt via het Instagram accou...

26 juni 2019 Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

16 januari 2019 Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

5 april 2017 Awards Internationaal
Eleven Madison Park is beste restaurant ter wereld

Restaurant Eleven Madison Park uit New York heeft de eerste plek veroverd van The World's 50 Best Restaurants. Dat is vandaag bekend gemaakt tijdens een gala in het Australische Melbourne. Vorig jaar stond het restaurant van Daniel Humm nog op de derde plek. De nummer één van vo...

21 februari 2017 Awards Internationaal Mensen
Ekkebus op plek 3 in Asia's 50 Best Restaurants

Restaurant Amber in Hong Kong van de Nederlandse Chef-kok Richard Ekkebus is derde geworden tijdens Asia's 50 Best Restaurants. De eerste plek was voor Restaurant Gaggan in Bangkok van de Indiase chef Gaggan Anand. Het was voor het derde jaar op rij dat hij op deze positie staat. Asia's 5...

14 juni 2016
Librije bij beste 50 restaurants ter wereld

Het Italiaanse restaurant Osteria Francescana van chef Massimo Bottura is gisteravond uitgeroepen tot 's werelds beste restaurant van 2016. De Librije schiet tijdens de bekendmaking in New York, vanaf plaatst 71, terug de top 50 in. De Nederlandse chef Richard Ekkebus behaalt met zijn in Hong...

19 mei 2015
Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

Executive chef Sidney Schutte van Waldorf Astoria Amsterdam en Librije's Zusje Amsterdam kreeg gistermiddag de Zilveren Ui 2014 uit handen van Oos Kesbeke, directeur van het gelijknamige Amsterdamse bedrijf in tafelzuren. De onderscheiding wordt uitgereikt aan de chefkok die eigen tafelzuur het bes...

27 november 2014
Culinair platform gaat grenzen over (video)

Gastronomixs.com, het culinaire platform van Inge Meijs en Jeroen van Oijen, is wereldwijd gelanceerd. Hiermee is de eerste stap naar een internationaal culinair standaardwerk gezet. Foto: Jeroen van Ooijen en Inge Meijs van Gastronomixs Lancering Engelstalige website Tijdens Chefs Revolutio...

29 april 2014
Redzepi weer de beste

Topkok René Redzepi van het Deense restaurant Noma is door het Britse Restaurant Magazine verkozen tot het beste restaurant ter wereld. In 2010, 2011 en 2012 voerde Noma de lijst ook al aan van de 50 beste restaurants ter wereld ook al aan. Niet in 2013 In 2013 mocht El Celler de Can Roca in ...

1 juli 2013
Ekkebus slaagt voor Meesterproef

Richard Ekkebus van Restaurant Amber in The Landmark Mandarin Oriental Hong Kong is door Robert Kranenborg geïnaugureerd als SVH Meesterkok. Nadat Richard eerder op een KLM-vlucht van Amsterdam naar Hongkong haast letterlijk de sterren van de hemel kookte legde hij met volle overtuiging de proef ...

26 juni 2013
Meesterproef Ekkebus op 10 km hoogte

Passagiers van KLM aan boord van de KL0889 naar Hongkong werden op meer dan 10 kilometer hoogte verrast op een speciaal menu van de Nederlandse chef-kok Richard Ekkebus, culinary director van het tweesterrenrestaurant Amber in The Landmark Mandarin Oriental in Hongkong. Het diner maakte onderdeel ...

19 april 2011
Oud Sluis klimt, De Librije daalt in toplijst

Oud Sluis en De Librije zijn wederom opgenomen in de 'S.Pellegrino World's 50 Best Restaurants'. Oud Sluis van Sergio Herman klom twee plaatsen van nummer 19 naar 17. In 2009 stond het driesterrenrestaurant in Sluis op de 26e plaats. De Librije moest dit jaar wat terrein prijsgeven en daalde negen p...

2 maart 2011
Zwetheul wint Zilveren Oester

De Zwethheul is de winnaar van de 'Zilveren Oester 2011'. Het team van het tweesterren-restaurant in Schipluiden kreeg de prijs van de vakjury tijdens de kookwedstrijden op de Horecabeurs Goes. Robert Kranenborg was een van de tien juryleden bij de kook- en serveerwedstrijden die tijdens de beurs we...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: