U heeft gezocht op : productiekeuken

22 april 2020 Mensen
Rotterdamse ondernemers schenken Ronald McDonald Huizen 25.000 maaltijden

Partycateraar Huis vol Smaak en Compagnon Events hebben de handen ineengeslagen voor de Ronald McDonald Huizen in heel Nederland. De komende twee maanden verzorgen...

1 april 2020 Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink- en eetgelegenheden in Nederland zijn vanwege de coronacrisis gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. In dit l...

25 maart 2020 Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

20 maart 2020 Blog Coronacrisis
Fernando Jonker: Dagboek van een chef en ondernemer in crisistijd, deel 2

Afhalen en bezorgen dus. In mijn dagboek van gisteren schreef ik hoe we tot dit besluit waren gekomen. Nu is de uitdaging hoe we dat logistiek gaan aanpakken. We weten al vanaf maandagmiddag dat we dit gaan doen, maar ik heb nog geen pan aangeraakt. Bestellingen opnemen, verwerken, routing bepalen, ...

29 februari 2020 Culinair Interview Longread
Restaurant Amarone heeft de strijd gewonnen

Zes maanden na de brand in Restaurant Amarone staan chef de cuisine Jan van Dobben (rechts op de foto) en maître Jasper Verhagen weer te trappelen. De frustratie van maanden bureaucratische rompslomp heeft plaatsgemaakt voor opluchting, jeugdig enthousiasme en ambitie. Die bewuste dinsdaga...

30 december 2019 Vega
Dit restaurant is al vijf jaar succesvol vegan

Het was niet de bedoeling, maar na het zien van de documentaire ‘Cowspiracy’ ging het drastische roer nog drastischer om. Danielle Vol en Tim van der Holst besloten hun nog te openen restaurant van vegetarisch naar all-vegan te transformeren. “Ik schrok ontzettend van de melkindust...

8 april 2019 Michelin Interview Longread
Interview: Flicka in Kerkdriel in eerste jaar bekroond met Michelinster

Halverwege het interview pakt chef-kok Thomas van Santvoort de zwarte kaars op tafel vast, die naar zijn mening waarschijnlijk niet recht genoeg in de kandelaar zit. “Ik probeer ieder stipje op ieder bord hetzelfde te zetten”, vertelt hij, terwijl hij naar tevredenheid de kaars loodrecht...

8 maart 2019 Interview Longread
Charles Sampers, directeur Bufkes: "Straks kent men ons ook boven de grote rivieren"

Bufkes. In Limburg en Noord-Brabant een begrip, qua bekendheid te vergelijken met McDonald’s, Subway of Albert Heijn. Boven de rivieren is de lunchketen minder bekend, maar daar gaat zeker verandering in komen, vertelt directeur Charles Sampers: “Onze vestigingen in Almere, Tiel en Rotte...

6 februari 2019 Vega
Vegabond opent de eerste ‘plant-based’ deli in Amsterdam West

Op 1 maart aanstaande opent Vegabond haar nieuwe vestiging in Amsterdam Oud-West. De winkel biedt naast een breed aanbod aan plantaardige producten en delicatessen ook een gezellig eetgedeelte waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Deze verse ‘deli- gerechten’ kunnen tevens...

18 januari 2019 Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

9 januari 2019 Interview Longread
Interview: Humphrey's werkt met centrale productiekeuken

Het was even wennen voor de zestien chefs van restaurantketen Humphrey’s. Sinds april 2018 komen een aantal basisproducten uit een centrale productiekeuken in Bemmel. Onder de naam Humphrey’s Next Kitchen worden hier soepen, sauzen en desserts bereid. Duurzaamheid en bewust omgaan met vo...

2 januari 2019 Interview Longread
Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord

Bij Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling maken de chefs van de zeventien horecaconcepten (onder andere) gebruik van gemaksproducten die afkomstig zijn van verschillende gespecialiseerde leveranciers. De recepturen daarvoor komen voort uit de maandelijkse brainstormsessies met chefs en leveranciers on...

16 november 2012
Restaurant Noma renoveert keuken

Chef-eigenaar van Noma René Redzepi vertrouwt de renovatie van de keuken toe aan het Belgische bedrijf Maes Inox. Volgend jaar wordt de hele keuken van het beste restaurant ter wereld gerenoveerd. Keuken aan de beurt Aan de opdracht gingen maanden van onderhandelingen vooraf. “Restaurant Noma...

20 juli 2010
Topchefs lanceren Mnu: barbecue box

Onlangs hebben de gerenommeerde chefs achter thuiskook-concept 'Mnu:', Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme het aanbod uitgebreid met een 'driesterren' barbecuebox. De Mnu: barbecue box is slechts een aantal weken deze zomer leverbaar. Voor 200 euro, inclusief BTW en thuis bezorgen, krij...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: