U heeft gezocht op : Voorschoten

11 juli 2019 Opening Interieur
Nayolie Voorschoten heropend na conceptwijziging en restyling

Chef Kelvin Lin heeft zijn Nayolie in Voorschoten na een sluiting van enkele maanden op 6 juli 2019 heropend als food & wine bar. Onder de nieuwe naam ‘Nayolie by Kelvin Lin’ wordt een zeer onderscheidende modern Aziatische keuken gevoerd met gerechten in bistronomiestijl, die uniek ...

2 mei 2018
Restaurant Nayolie treedt toe tot Euro-Toques

Dinsdag 1 mei was het eindelijk zover: Kelvin Lin is met zijn restaurant Nayolie officieel Euro-Toquer geworden! Wat een aanwinst voor de vereniging! En wat een aanwinst voor Voorschoten, aldus de locoburgemeester Nanning Mol, die zijn collega de burgemeester mevrouw Bouvy-Koene verving, die daags...

14 november 2017 Opening
Tiende vestiging Hudson Bar & Kitchen in Voorschoten

Op 20 november opent midden in het historische centrum van Voorschoten alweer de 10 de vestiging van Hudson Bar & Kitchen! Het snelgroeiende restaurant is gevestigd op het Deltaplein in een splinternieuw horecapaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden neemt restaurant Hudson haar nieuwe dorpsge...

4 oktober 2017 Vis Culinair
Video: Lunchroom in Voorschoten serveert exclusieve vissoort

Lunchroom Nayolie in Voorschoten serveert een zeer bijzondere vis: de Yellowtail Kingfish, ook wel Hamachi genoemd. Dit is speciaal, aangezien de vis eerder alleen in Australië en Japan gekweekt werd en daarna naar Nederland werd geëxporteerd. Dit lezen we op unity.nu. Vers uit Zeelan...

11 september 2017 Achtergronden Restaurant
Restaurantketen fietst voor goed doel

Na een zeer succesvolle wielertocht in 2016 volgt op zondag 17 september de 2e editie van de Hudson to Hudson Ride! De 100 kilometer lange wielertour start in Naaldwijk en is uitgezet langs de mooiste plekken van Nederland met pitstops langs verschillende Hudson restaurants. De gehele opbrengst van...

27 juli 2017 Events
Wielertocht langs Hudson restaurants voor het goede doel

De inschrijving voor de 2 e editie van de Hudson to Hudson Ride is deze week gestart. De 100 kilometer lange wielertour vindt plaats op 17 september en de gehele opbrengst van de ‘fun & power ride’ wordt gedoneerd aan Team Westland! Deze stichting zamelt geld in voor charitatieve ins...

20 juni 2017 Opening
Hudson Bar & Kitchen viert opening met 'The Quardashian'

Tijdens de officiële opening van Hudson Bar & Kitchen in Leiden presenteerde niemand minder dan Koen Kardashian 'The Quardashian'. Deze nieuwe gigantische 180 gr. Beefburger op quesadilla’s werd gisteren door de bekende social influencer smaakvol omschreven als 'de nieuwe ...

31 mei 2017 Opening Restaurant
Hudson Bar & Kitchen opent nieuwe vestiging in Leiden

Na een maandenlange verbouwing opende deze maand Hudson Bar & Kitchen aan de Leidsche Nieuwe Beestenmarkt. De gigantische raampartij en het zonnige terras bieden een sfeervol uitzicht op de levendige omgeving. Zoals de naam al doet vermoeden neemt Hudson Bar & Kitchen bezoekers mee langs een...

12 juli 2016 Diner
Restaurant Allemansgeest geïnaugureerd als eerste Euro-Toqueslid in Voorschoten

Restaurant Allemansgeest in Voorschoten is op 6 juli 2016 geïnaugureerd als nieuw lid van Euro-Toques Nederland, de grootste restaurantvereniging van Nederland die staat voor puur en eerlijk eten. Hiermee is Allemansgeest het eerste lid van Euro-Toques in Voorschoten. De inauguratie werd mede v...

19 januari 2015
Van der Valk opent verswinkels

Van der Valk gaat in heel Nederland winkels voor verse voedingsmiddelen openen, zo meldt De Telegraaf. De eerst Valk Versmarkt werd vorige week al geopend in Voorschoten en dit jaar moeten er meer vestigingen openen bij de hotels in Zwolle en Akersloot. Daarna is de rest van Nederland aan de beurt...

10 april 2014
Culinaire fietstocht

Wat doet u om extra gasten in uw zaak te krijgen? Hier een leuke suggestie. In Voorschoten, Wassenaar en Leiden bestaat er een unieke samenwerking tussen diverse restaurants, waarbij deelnemers per fiets de deelnemende restaurants bezoeken. Kortom: de 'Fietsculinair' fietstocht. Regio verkenne...

21 december 2012
Publieksprijs voor Vrienden van Jacob

Restaurant de Vrienden van Jacob* heeft de Heerlijk10Daagse publieksprijs gewonnen. Gasten beoordeelden het restaurant met het cijfer 9,5. Service en ambiance Gasten mochten de restaurants beoordelen op eten, sfeer, gastvrijheid, kwaliteit en prijs. De gasten prezen de voortreffelijke en geva...

12 november 2012
Doorstart Restaurant Allemansgeest

Ruim een week na uitspraak van het faillissement is de doorstart van Restaurant Allemansgeest gerealiseerd. Onder leiding van gastheer en nieuwe eigenaar Francis Borsje zal het restaurant verder gaan. Het keukenteam van chef-kok Jan van Zuylen zal meegaan in de doorstart van het Voorschotense restau...

5 november 2012
Nederland telt 20 nieuwe Bib-restaurants

De restaurantselectie voor de Bib Gourmand Benelux 2013 gids telt twintig nieuwe adressen in Nederland. Zeventien restaurants verloren hun Bib, waaronder Ron’s Vis van de Dag dat nu van Jaimie van Heije is. In totaal telt ons land nu 105 restaurants waar men een kwalitatief goede keuken voor een r...

11 oktober 2011
Ruisaard winnaar Bocuse d'Or Nederland

Martin Ruisaard is de winnaar van de finale van Bocuse d’Or Nederland 2011. Hij ontving zijn prijs uit handen van juryvoorzitter Willem Kool van De Telegraaf. De jury vond dat Ruisaard de beste kandidaat was om Nederland te vertegenwoordigen bij de Europese finale in maart 2012 in Brussel en bij...

11 oktober 2011
Publieksprijs Restaurant Week voor Bling

De winnaars van de Restaurant Week zijn bekend. Bezoekers kozen restaurant Bling in Oosterhout als de landelijke winnaar. Restaurant De Kromme Dissel is het beste sterrenrestaurant. Restaurant Weekmenu Beide restaurants kregen een 9,5 van het publiek. Gasten die willen komen proeven kunnen ...

10 mei 2010
Van der Valk wil Michelinster

Als het aan het oudste Van der Valk-restaurant van Nederland ligt, is de tijd van appelmoes met een kers voorbij. Marcus van der Valk denkt dat het goed mogelijk is dat zijn restaurant binnenkort een Michelinster krijgt. De bedrijfsleider van de eetgelegenheid in Voorschoten zegt dit in het AD. "Het...

7 juli 2009
Van der Valkbedrijven winnen Leiden Culinair

Leiden Culinair, het jaarlijkse evenement voor restaurants uit Leiden en omgeving, is dit jaar gewonnen door een combinatie van twee Van der Valkbedrijven. Restaurant Het Haagsche Schouw uit Leiden en Restaurant Upstairs uit Voorschoten. Een deskundige jury onder leiding van topkok Paul Fagel vond d...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: