Wielertocht langs Hudson restaurants voor het goede doel

27 juli 2017 | Roy Spijker

De inschrijving voor de 2 e editie van de Hudson to Hudson Ride is deze week gestart. De 100 kilometer lange wielertour vindt plaats op 17 september en de gehele opbrengst van de ‘fun & power ride’ wordt gedoneerd aan Team Westland! Deze stichting zamelt geld in voor charitatieve instellingen en initiatieven die verband houden met kanker of onderzoek naar kanker.

De tocht is uitgezet langs de mooiste plekken van Nederland. En de pitstops? Die bevinden zich bij verschillende Hudson hotspots waar deelnemers kunnen bijkomen onder de goede zorgen van het Hudson personeel!

Fun & Power voor jong en oud
Jong, oud, getraind of ongetraind: iedereen mag meedoen aan de Hudson to Hudson Ride! Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende tochten. De geoefende fietser kiest natuurlijk voor de Powerride; een uitdagende tocht van 100 kilometer.

Na de start bij Hudson Naaldwijk leidt de route via mooie plekken naar Noordwijkerhout, Voorschoten en de finish bij Hudson Kijkduin. De recreatieve fietsers en deelnemende kinderen kunnen kiezen voor de Funride, een landelijke en afwisselende route van 30 km! Bij de finish worden de sportieve fietsers feestelijk onthaald, waar zij kunnen nagenieten van de tocht met swingende muziek, entertainment en culinair krachtvoer.

Sporten voor een goede doel
Meedoen aan de Hudson to Hudson ride betekent een win-win situatie! Want naast het feit datje sportief bezig bent en een onvergetelijke dag beleeft, steun je ook het goede doel. Het inschrijfgeld van de Ride gaat in zijn geheel naar Team Westland, waarmee onderzoek naar kanker wordt ondersteund. Inschrijven kan via de Hudson website en kost 20 euro voor de Powerride en 15 euro voor de Funride. Kinderen kunnen voor 7,50 euro deelnemen aan de Funride. Wie zich inschrijft voor 1 september ontvangt een leuk onderdeel voor zijn tenue cadeau van Ravage in Wateringen!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: