Tiende vestiging Hudson Bar & Kitchen in Voorschoten

14 november 2017 | Roy Spijker

Op 20 november opent midden in het historische centrum van Voorschoten alweer de 10 de vestiging van Hudson Bar & Kitchen! Het snelgroeiende restaurant is gevestigd op het Deltaplein in een splinternieuw horecapaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden neemt restaurant Hudson haar nieuwe dorpsgenoten mee langs een culinaire trip door de USA.

Lianne Buijs, mede-eigenaar van Hudson Voorschoten vertelt: “Ik ben trots dat ik samen met Mart Kamp de 10 de vestiging van Hudson mag openen! Een 10 de vestiging voelt als een jubileum en dat moet rijkelijk gevierd worden. Daarom organiseren we het hele jaar bijzondere acties voor onze gasten!

Feestelijke opening
Met de opening van de 10 de vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Voorschoten is een nieuwe mijlpaal bereikt. Maandag 20 november opent bekend acteur Bas Muijs officieel de nieuwe vestiging van Hudson, waarna de genodigden een feestelijke avond staat te wachten. Ook het geheel vernieuwde Deltaplein, waar Hudson haar standplaats heeft, wordt deze middag officieel geopend door Bouwbedrijf Niersman in het bijzijn van wethouders en gemeentebestuur. De middag wordt goed afgesloten met een uitgebreide HighTea bij Hudson Bar & Kitchen.

Diner en borrel op z’n Amerikaans
Met een menu vol Amerikaanse klassiekers zoals chili, spareribs, steaks en (vegetarische) burgers zijn foodliefhebbers bij Hudson aan het juiste adres. Dit is de Amerikaanse keuken bij uitstek! Naast een goed verzorgd diner, kunnen gasten ook aanschuiven voor een sfeervolle en smakelijke lunch. De stalen scheidingsroosters creëren een evenwichtige verdeling tussen knusse hoekjes en een sfeervolle borrelruimte, wat de zaak een perfecte aanwinst maakt voor het gemoedelijke Voorschoten. Hudson Bar & Kitchen is geschikt voor familie-uitjes, gezinnen en feestelijke borrels.

Hudson Bar & Kitchen
In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen en zullen in de toekomst nog meer vestigingen openen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat

Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen. Leden van CNV krijgen slechts zes dagen de tijd om aan te geven of zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het lijkt erop dat alles op stel en sprong geregeld moet worden. Lede...

Economie
'Winstwaarschuwing' voor MKB ondernemers

Bij de huidige groei van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is een “winstwaarschuwing” op zijn plaats. Dat staat in het jaarbericht 2017, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Door toenemende krapte op de arbeidsma...

Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

Diner
Amstel Boathouse organiseert 'charity diner'

Op woensdag 29 november 2017 organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor ...

Achtergronden Wijn
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Professor Patrick McGovern heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin hij aangetoond heeft dat de mensheid al 5000 jaar langer wijn drinkt (en maakt) dan eerder werd aangenomen. Georgië De bio­moleculaire archeoloog van de universiteit van Pennsylvania vond in acht aar­dewerk...

Achtergronden Culinair
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

De Fransen hebben gestemd op het gerecht dat volgens hen de Gallische gastronomie het beste uidraagt. Uiteraard bevat het gerecht vlees en wijn, hoe kan het ook anders. Boeuf Bourguignon is immers de grote winnaar. Vleesgerecht Het gestoofde vleesgerecht uit centraal Frankrijk wordt gemaakt me...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: