Je hebt gezocht op: Koppert Cress

Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start
14 mei 2024Nieuws

Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start

De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or is geopend. Bocuse d’Or is dé gastronomische competitie van de werel...

Talent van de Toekomst 2024: “Wat heb ik aan mijn weekenden als ik mijn passie niet kan uitoefenen?”
19 april 2024Nieuws

Talent van de Toekomst 2024: “Wat heb ik aan mijn weekenden als ik mijn passie niet kan uitoefenen?”

Maandag 15 april kwamen opkomende culinaire sterren in Vianen bijeen tijdens de tiende editie van Talent van de Toekomst 2024. Tijdens deze jaarlijkse...

Deze jonge talenten zijn gekroond als Talent van de Toekomst
16 april 2024Nieuws

Deze jonge talenten zijn gekroond als Talent van de Toekomst

Maandag zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Talent van de Toekomst 2024. De eerste editie sinds 2019...

Chef-kok Marco van der Wijngaard in startblokken voor Europese finale Bocuse d’Or
14 maart 2024Nieuws

Chef-kok Marco van der Wijngaard in startblokken voor Europese finale Bocuse d’Or

Chef-kok Marco van der Wijngaard (31) vertegenwoordigt Nederland dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2024 tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or...

Michelinchefs en vooraanstaande professionals jureren vakwedstrijd Talent van de Toekomst
26 februari 2024Nieuws

Michelinchefs en vooraanstaande professionals jureren vakwedstrijd Talent van de Toekomst

Na jarenlang wachten staat de eerstvolgende editie van Talent van de Toekomst eindelijk weer op de planning. Op maandag 15 april 2024 strijden in Miel...

Februari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
23 februari 2024Nieuws

Februari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...

Hotel-Restaurant ’t Lansink* wint Nederlands Kampioenschap Leermeester - Leerling
10 januari 2024Nieuws

Hotel-Restaurant ’t Lansink* wint Nederlands Kampioenschap Leermeester - Leerling

Op dinsdag 9 januari streden 6 teams om de titel Chaud Devant Nederlands Kampioen Leermeester – Leerling. Een wedstrijd die al vele jaren door h...

Winnaar Hanos Gouden Koksmuts komt uit Utrecht
9 januari 2024Nieuws

Winnaar Hanos Gouden Koksmuts komt uit Utrecht

Restaurant Maeve*, Tommy Janssen en Sem Klein Oonk uit Utrecht zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts 2024! Tijdens de finale in de wedstrijd...

Oktober 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant
27 oktober 2023Nieuws

Oktober 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant

Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten in d...

Team Bocuse d’Or Nederland ingeloot voor Europese finale in Noorse Trondheim
17 oktober 2023Nieuws

Team Bocuse d’Or Nederland ingeloot voor Europese finale in Noorse Trondheim

Donderdag 12 oktober 2023 maakte de organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or bekend dat team Bocuse d’Or Nederland officie...

Horeca Vakbeurs ontvangt deze sterrenchefs in Hardenberg
6 september 2023Nieuws

Horeca Vakbeurs ontvangt deze sterrenchefs in Hardenberg

Verschillende sterrenchefs dragen bij aan Chef’s Place op de eerste editie van Horeca Vakbeurs, die plaatsvindt op 29, 30 en 31 januari 2024 in...

Deze zeven chefs zitten aan de vakjurytafel van Nederlandse finale Bocuse d'Or
23 augustus 2023Nieuws

Deze zeven chefs zitten aan de vakjurytafel van Nederlandse finale Bocuse d'Or

Maandag 18 september vindt de Nederlandse finale van Bocuse d'Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Zeven chefs nemen plaats aan de vak...

Zes chefs bereiken Nederlandse finale van Bocuse d’Or
20 juni 2023Nieuws

Zes chefs bereiken Nederlandse finale van Bocuse d’Or

Zes chefs hebben zich maandagavond weten te plaatsen voor de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or. Vanwege het grote aantal aanmeldingen zag Bo...

Dertien chefs strijden om plek in Nederlandse finale Bocuse d’Or
15 juni 2023Nieuws

Dertien chefs strijden om plek in Nederlandse finale Bocuse d’Or

Maandag 19 juni staat de Cookoff voor de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or op het programma. Dertien chefs strijden tijdens dit ev...

Bocuse d’Or Nederland organiseert Cookoff wegens aantal aanmeldingen
30 mei 2023Nieuws

Bocuse d’Or Nederland organiseert Cookoff wegens aantal aanmeldingen

Bocuse d’Or Nederland organiseert een Cookoff om vijf finalisten te selecteren voor de Nederlandse finale tijdens Gastvrij Rotterdam. Deze extra...

Marko Karelse stelt twee nieuwe leden voor tijdens Pers en Partnerlunch JRE
26 mei 2023Nieuws

Marko Karelse stelt twee nieuwe leden voor tijdens Pers en Partnerlunch JRE

Op 23 mei was Restaurant Bentinck in Amerongen het culinaire middelpunt ter gelegenheid van de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs ‘Pers- &...

Nieuwe organisatie maakt datum tiende editie Talent van de Toekomst bekend
22 mei 2023Nieuws

Nieuwe organisatie maakt datum tiende editie Talent van de Toekomst bekend

Na jaren van het niet kunnen organiseren van de Talent van de Toekomst Bokaal door covid, zal deze wedstrijd voor de gastronomische talenten van Neder...

Nieuwe Horeca Vakbeurs Hardenberg enthousiast ontvangen
10 februari 2023Nieuws

Nieuwe Horeca Vakbeurs Hardenberg enthousiast ontvangen

Begin januari dit jaar bracht beursorganisator Easyfairs het nieuws naar buiten een nieuwe horecavakbeurs te lanceren in Hardenberg: Horeca Vakbeurs H...

Finalisten Groene Koksmuts bekend
12 januari 2023Nieuws

Finalisten Groene Koksmuts bekend

Op 11 januari was de voorronde van de Groene Kokmuts op de Horecava, een nieuwe wedstrijd die geheel in het teken staat van plantaardig koken georgani...

Restaurant Flore wint Hanos Gouden Koksmuts
10 januari 2023Nieuws

Restaurant Flore wint Hanos Gouden Koksmuts

Jasper Panis en Max Risselada van het Amsterdamse restaurant Flore zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts. Tijdens de finale in de wedstri...

Toprestaurants sturen talenten naar prestigieuze kookwedstrijd in Beverwijk
31 maart 2022Nieuws

Toprestaurants sturen talenten naar prestigieuze kookwedstrijd in Beverwijk

Zes Nederlandse toprestaurants sturen jonge veelbelovende souschefs naar de kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs van Chaîne des Rôt...

Koppert Cress lanceert vanille van Nederlandse bodem
13 januari 2022Nieuws

Koppert Cress lanceert vanille van Nederlandse bodem

Koppert Cress lanceert begin dit jaar een exclusief assortiment aan Nederlandse premium kwaliteit Planifolia-vanille; een orchideeënsoort die pas...

Gastronomische bieren uit de koker van topchef Kelvin Lin
5 september 2021Nieuws

Gastronomische bieren uit de koker van topchef Kelvin Lin

iKi Beer breidt het assortiment uit met een lijn gastronomische bieren in samenwerking met topchef Kelvin Lin van restaurant Nayolie in Voorschoten. U...

Gastronomische talenten laten hun kunsten zien
23 september 2019Nieuws

Gastronomische talenten laten hun kunsten zien

Maandag 23 september zijn tijdens Gastvrij Rotterdam diverse gastronomische talenten uit Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens een speciale...

Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019
12 september 2019Nieuws

Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren ga...

Nederlandse 'ruige' koks achter het fornuis in Parijs
7 maart 2019Nieuws

Nederlandse 'ruige' koks achter het fornuis in Parijs

Op uitnodiging van Food Festival Omnivore verschijnen op 10, 11 en 12 maart drie Nederlandse topchefs op het podium in Parijs. Joris Bijdendijk (Rijks...

Talentvolle koks strijden in Amersfoort om prestigieuze titel
15 februari 2019Nieuws

Talentvolle koks strijden in Amersfoort om prestigieuze titel

Zes jonge en talentvolle chefs gaan maandag 18 februari bij Leerhotel Het Klooster in Amersfoort de strijd met elkaar aan tijdens de Jeunes Chefs R&oc...

Inschrijving voorronde Bocuse d’Or Nederland geopend
5 februari 2019Nieuws

Inschrijving voorronde Bocuse d’Or Nederland geopend

De inschrijving voor de voorrondes van de meest prestigieuze kookwedstrijd is geopend. Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland heeft besloten dat...

Dutch Cuisine en KHN werken samen aan duurzame menu’s in de horeca
5 oktober 2018Nieuws

Dutch Cuisine en KHN werken samen aan duurzame menu’s in de horeca

Vandaag is de aftrap van de Dutch Agri Food week. Voor Dutch Cuisine en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) hét moment om hun samenwerking...

Rick Stehr van Carelshaven wint Jeunes Chefs Competitie
9 mei 2018Nieuws

Rick Stehr van Carelshaven wint Jeunes Chefs Competitie

Rick Stehr van Landgoed Hotel en Restaurant Carelshaven in Delden is winnaar geworden van de kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competitie. D...

Zilveren Koksmes 2018 voor Sebastiaan Schreuder
10 januari 2018Nieuws

Zilveren Koksmes 2018 voor Sebastiaan Schreuder

Eerder vandaag streden acht jonge koks om de titel én het Zilveren Koksmes tijdens het NK Jonge Koks tot en met 25 jaar op de Horecava in de RA...

Rens Trommelen winnaar BBB - VanDrie Kalfsvlees kookwedstrijd
10 oktober 2017Nieuws

Rens Trommelen winnaar BBB - VanDrie Kalfsvlees kookwedstrijd

BBB Maastricht 2017 is gisteren van start gegaan. Onder de noemer ‘Cooking Mania’ organiseert de horecavakbeurs gedurende drie dagen versc...

Gratis naar horecavakbeurs BBB Maastricht
2 oktober 2017Nieuws

Gratis naar horecavakbeurs BBB Maastricht

Over minder dan een week is het zover en ontmoeten horecavakgenoten elkaar tijdens BBB Maastricht. Maandag 9 tot en met woensdag 11 oktober staat MECC...

Gouden Koksmes 2017 voor Tom Lamers
13 januari 2017Nieuws

Gouden Koksmes 2017 voor Tom Lamers

Op de laatste dag van de Horecava in RAI Amsterdam, was het op donderdag 12 januari de beurt aan de koks vanaf 25 jaar om te strijden voor de national...

Marco Helsloot Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017
12 januari 2017Nieuws

Marco Helsloot Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017

Een amuse en een driegangenmenu, bereid met ingrediënten uit een ‘blackbox’ met te verwerken producten van hoofdsponsor HANOS. Die ta...

Restaurant La Rive wint HANOS Gouden Koksmuts 2017
10 januari 2017Nieuws

Restaurant La Rive wint HANOS Gouden Koksmuts 2017

De HANOS Gouden Koksmuts is de meest begeerde prijs voor koks en werd op maandag 9 januari 2017, tijdens de Horecava, voor de 57e keer uitgereikt. Het...

Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or
22 maart 2016Nieuws

Rotterdam serieuze kandidaat Bocuse d’Or

Nederland is in de race om de prestigieuze Bocuse d’Or Europe 2018 wedstrijd naar de stad Rotterdam te halen. In december 2015 is een bidbook uitge...

Dutch Cuisine zet zich in voor duurzaam
3 november 2015Nieuws

Dutch Cuisine zet zich in voor duurzaam

Dutch Cuisine bundelt haar krachten met maar liefst 15 partijen in de Green Deal Verduurzamen Voedselconsumptie. Deze samenwerking van bedrijfsleven,...

Winnaars Gouden Koksmes
14 januari 2015Nieuws

Winnaars Gouden Koksmes

Leermeester-souschef Lars Drost en zijn leerling Arief Wijnhard van Restaurant Ciel Bleu in Amsterdam hebben op dinsdag 13 januari het Gouden Koksme...

Topgastronomie op Folie Culinaire
3 oktober 2014Nieuws

Topgastronomie op Folie Culinaire

Folie Culinaire 2014 presenteert voor het tweede jaar op rij een vernieuwd concept met een line-up die garant staat voor inspiratie op het hoogste n...