Horeca Vakbeurs ontvangt deze sterrenchefs in Hardenberg

Auteur: Redactie
Events 6 september 2023
Horeca Vakbeurs ontvangt deze sterrenchefs in Hardenberg

Verschillende sterrenchefs dragen bij aan Chef’s Place op de eerste editie van Horeca Vakbeurs, die plaatsvindt op 29, 30 en 31 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De vakbeurs voor de horeca laat daarmee zien voor een vakbeurs van kwaliteit te gaan, met extra aandacht voor het hoge segment. De organisatie ontving veel enthousiaste reacties over de lancering. Ook verschillende (sterren)chefs zijn bevlogen om bij te dragen aan het nieuwe horecaplatform in het oosten.

Het team van Horeca Vakbeurs is blij om verschillende mooie namen uit de wijde regio te ontvangen. Van sterrenrestaurants tot zaken gevestigd in de provincie, Chef’s Place presenteert met trots de sterke gastronomie in de regio. Het team is dan ook trots de volgende namen te kunnen aankondigen voor Chef’s Place: Martijn Kuik en Yannick Roodhof (Sukerieje, Zwolle), Emiel Kwekkeboom (Restaurant Joann, Enschede), Niels van Dooijeweert (Het Broederenklooster, Zutphen), Niek van Leeuwen (L’église, Zwolle), Lars Aukema (voorheen Brass Boer Thuis* en nu bezig met een eigen concept in Zwolle) en Steven Klein Nijenhuis (Onder De Linden, Aduard).

Daarnaast zijn er lokale namen aangesloten: Chiel de Groot van fine dining restaurant Amused in Hardenberg en Jelle Jansen van Restaurant De Woage in Gramsbergen, die afgelopen jaar een Michelinster mocht ontvangen. Ook lopen er gesprekken met verschillende andere chefs om het culinaire spektakel verder uit te breiden.

Eén van de hallen zal omgebouwd worden voor een culinair spektakel: Chef’s Place. Het doel is dat chefs, sommeliers en ieder ander werkzaam in het hoge segment, hier precies kan vinden wat hij of zij zoekt. In dit onderdeel van de beurs vindt de bezoeker enkel stands die aansluiten bij (de uitstraling van) het hoge segment. Zo is bijvoorbeeld Koppert Cress één van de eerste exposanten in het segment. Daarnaast wordt er met de genoemde chefs een interessant programma samengesteld.

Uitgangspunt hierbij is inspiratie en toegankelijkheid, de bezoeker kan meekijken met ‘de kneepjes van het vak’. Samen met de chefs zet Horeca Vakbeurs naar eigen zeggen het niveau van de horeca in het oosten in de schijnwerpers. Er wordt hard gewerkt aan het programma in samenwerking met de chefs, hierover maakt de organisatie later meer bekend.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws