Nieuwe organisatie maakt datum tiende editie Talent van de Toekomst bekend

Auteur: Redactie
Events 22 mei 2023
Nieuwe organisatie maakt datum tiende editie Talent van de Toekomst bekend

Na jaren van het niet kunnen organiseren van de Talent van de Toekomst Bokaal door covid, zal deze wedstrijd voor de gastronomische talenten van Nederland weer gehouden worden op 15 April 2024. Inmiddels is de organisatie van deze wedstrijd voor MBO-scholieren zowel op gastronomisch als gastvrijheidsgebied sterk veranderd. Naast de initiatiefnemers Koppert Cress en Miele, zijn zowel SVH als Gault Millau toegetreden tot de organisatie.

Bas Ruts, voorzitter van de Stichting Talent van de Toekomst: "Ingeven door covid hebben we afgelopen periode als stichting gesproken met veel stakeholders om deze vakwedstrijd in nieuwe start te geven. Zo zijn wij ontzettend verheugd dat zowel SVH als Gault Millau dit initiatief ondersteunen en zijn ingestapt in de organisatie."

In de komende maanden worden de contouren van de wedstrijd in 2024 bepaald. Met ingang van het nieuwe schooljaar (2023/2024) zal de inschrijving van start gaan. Om de elementen van de vakwedstrijd op een hoog peil te houden en af te stemmen op trends wordt de nieuwe organisatie ondersteund door Nadine Mögling (gastvrouw Bij Jef*) en Jeroen Robberegt, SVH Meesterkok. 

Het nieuwe bestuur van de organisatie bestaat uit Bas Ruts, Miele Nederland, Michiel van der Spek, Koppert Cress, Ricardo Eshuis, SVH en Godfried van der Lugt, Gault Millau.

 

Overig nieuws