U heeft gezocht op : Het Seminar

29 maart 2021 Michelin
Deze chefs wonnen de Groene Michelinster

Nieuw dit jaar is de groene Michelinster. De groene sterren zijn iets nieuws en hebben als doel restaurants uit te lichten die zich op een bijzondere manier toeleggen op een duurzame toekomst in de gastronomie. In de ogen van Michelin zijn zij door hun innovaties en ambitieuze initiatieven de inspir ...

29 maart 2021 Achtergronden Michelin
Liveblog presentatie Michelingids 2021

Welkom in ons liveblog over de bekendmaking van de Michelinsterren. Het was een bijzonder jaar, waarbij gegevens over de restaurants die nieuwe sterren mogen ontvangen al twee dagen voor de officiële bekendmaking op straat lagen. Dit kwam door een foutje in de nieuwe app van Michelin (hier lees ...

18 april 2019
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Binnenkort wordt Joey als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SV ...

29 november 2018
Willem-Jan Klomp geïnaugureerd tot 42ste SVH Meestergastheer  

Op dinsdag 27 november is Willem-Jan Klomp, Maître/Sommelier bij Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer. Onder belangstelling van een aantal SVH Meesters, familie, vrienden, (voormalig) collega’s en zijn vriendin en zijn zoon, is de o ...

31 oktober 2018 Achtergronden Gastronomie
Harald Hovenkamp geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer 

Op 30 oktober jl. is Harald Hovenkamp (45), restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & Résidence Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Hovenkamp runt Kaatje bij de Sluis al bijna 20 jaar samen met zijn compagnon en chefkok Peter Po ...

5 oktober 2018 Mensen
Willem-Jan Klomp geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op 4 oktober is Willem-Jan Klomp, Maître/Sommelier bij Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Nu Willem-Jan geslaagd is voor zijn Meesterproef is Noble het elfde restaurant in Nederland waar twee SVH Meesters werkzaam zijn. Patron Cuis ...

2 juli 2015
Klasbak Trofee voor restaurant Het Seminar

Horeca-echtpaar Said Maher en Marjolein Woerlee ontving maandagavond op Landgoed de Holtweijde in Lattrop-Breklenkamp de Klasbak Trofee. Met het jaarlijks uitreiken van de Klasbak Trofee willen Tour Culinair en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) het grote belang van het overdragen van vakkennis ...

23 februari 2015
Pasquinel Kolk geïnaugureerd

Pasquinel Kolk, gastheer van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam, is officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij heeft daarmee de hoogste graad van vakbekwaamheid behaald in de Nederlandse horeca. Op zondag 22 februari werden de officiële versierselen aan hem uitgereikt door SVH Meesterga ...

26 november 2014
Pasquinel Kolk is Meestergastheer

Op 24 november is Pasquinel Kolk (35), Restaurant Service Manager van Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam, geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. Kolk wordt de veertigste SVH Meestergastheer in Nederland. SVH Meesterproef De proef werd afgenomen door SVH Meestergastheer Said Mah er ...

12 juli 2014
Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

In 2015 worden er grote veranderingen in de loonbelasting en het arbeidsrecht doorgevoerd. Als horecaondernemer zijn dat zo ongeveer de laatste dingen waar u zich mee bezig wilt houden. Misschien heeft u alle rompslomp rond belastingen en arbeidsovereenkomsten wel uitbesteed. Maar als de regels ni ...

10 september 2010
Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Van maandag 13 tot en met woensdag 15 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats. De Foodservice Fair, bedoeld voor de totale foodservicemarkt, staat dit jaar volledig in het teken van de eigen smaak van managers, ondernemers en koks. En daarvoor biedt Deli XL op de beurs alles wa ...

9 november 2009
Nederland telt 17 nieuwe 'Bibs'

Michelin heeft de nieuwe editie van de ‘Bib Gourmand Benelux 2010’ gids gepresenteerd. Het is de tweede keer dat Michelin een selectie van 218 restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (maximaal 35 euro) publiceert in een aparte gids. In Nederland zijn er 17 nieuwe Bib Gourmand r ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: