Je hebt gezocht op: Breukelen

Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu in andere handen
27 oktober 2022Nieuws

Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu in andere handen

De Axivate Horeca Group van Bas Rasker neemt per 1 november het familiebedrijf Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu over. Beide exploitatie...

Inge van de Ven zoekt restaurantmanager
11 augustus 2022Nieuws

Inge van de Ven zoekt restaurantmanager

Op een unieke buitenplaats aan de Vecht, nabij Breukelen, staat Hotel Flora Batava, een bijzonder boutique hotel waar historie, natuur en eigentijdse...

Restaurant Bloei opent dit voorjaar
14 april 2021Nieuws

Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vech...

Buitenplaats Slangevegt in handen van de Axivate Horeca Group
11 februari 2021Nieuws

Buitenplaats Slangevegt in handen van de Axivate Horeca Group

De Axivate Horeca Group heeft per januari 2021 de exploitatie van Buitenplaats Slangevegt (gevestigd in het monumentale pand Slangevegt) in Breukelen...

Biefstukrestaurant Loetje klaar voor 1,5 meter afstand in de horeca
20 april 2020Nieuws

Biefstukrestaurant Loetje klaar voor 1,5 meter afstand in de horeca

Biefstukrestaurant Loetje heeft zich goed voorbereid als straks de horeca voorzichtig aan weer open mag. Na de sluiting van alle restaurants naar aanl...

Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen
15 november 2018Nieuws

Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen

De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog ov...

Wie wordt de 'MasterChef' van ROC Midden Nederland?
18 januari 2018Nieuws

Wie wordt de 'MasterChef' van ROC Midden Nederland?

Zaterdag 20 januari is het Facility, Horeca & Travel College van ROC Midden Nederland tijdens de Open Dag het strijdtoneel voor de 'MasterChef...

Tips voor een lekker sapje
16 juni 2017Nieuws

Tips voor een lekker sapje

Een versgeperste jus d’orange, eigengemaakte appelsap of een gezonde groentesap; het sapje is populair! Met name de mixsappen zijn volgens de Nederlan...

Opening: Loetje in monumentaal pand Breukelen
28 oktober 2016Nieuws

Opening: Loetje in monumentaal pand Breukelen

Na een maandenlange verbouwing opent Loetje op 4 november aan de Stationsweg in Breukelen. Loetje is er voorzien van een restaurant met serre, ca...

Dineren in een rijdende trein
23 juli 2015Nieuws

Dineren in een rijdende trein

Bobby van Galen, F&B Professional of the Year 2015, blijkt een grote inspiratie voor velen. Met Hoftrammm zette hij een origineel concept op de kaart...

Interview Tamara de Borst: “What you see is what you get”
2 april 2013Nieuws

Interview Tamara de Borst: “What you see is what you get”

“De winnaar van Topchef: De 12 Provincies is… Tamara!” Toen Jonnie Boer haar naam noemde, kon Tamara de Borst twee woorden uitkrame...

GildenEvent12 bron van inspiratie
3 oktober 2012Nieuws

GildenEvent12 bron van inspiratie

Het GildenEvent12 met als thema Meesterlijk trok op 1 oktober 700 bezoekers, die genoten hebben van een programma dat volop inspiratie bood. Een versl...

Urban Food thema Utrecht Uitgekookt 2012
16 april 2012Nieuws

Urban Food thema Utrecht Uitgekookt 2012

Dit jaar zal het jaarlijkse culinaire evenement "Utrecht Uitgekookt":http://www.uitgekookt.nu/ als centraal thema hebben: Urban Food. Met dit thema wi...

"Verandering is mooi, maar behoud je basis
27 oktober 2011Nieuws

"Verandering is mooi, maar behoud je basis

Het hoofdstedelijke visrestaurant Visaandeschelde bestaat 12,5 jaar. In die tijd is er veel veranderd: de zaak is twee keer in een nieuwe jas gestoken...

Jon Sistermans verkoopt Wilhelminapark
16 september 2011Nieuws

Jon Sistermans verkoopt Wilhelminapark

Jon Sistermans gooit de handdoek in de ring. De gelauwerde chef-kok ambieerde met zijn restaurant Wilhelminapark in Utrecht jarenlang een Michelinster...