U heeft gezocht op : Breukelen

14 april 2021 Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

11 februari 2021 Economie
Buitenplaats Slangevegt in handen van de Axivate Horeca Group

De Axivate Horeca Group heeft per januari 2021 de exploitatie van Buitenplaats Slangevegt (gevestigd in het monumentale pand Slangevegt) in Breukelen overgenomen. Buitenplaats Slangevegt behoudt dezelfde horecafunctie, met vergader-, feest- en borrelruimtes, private dining en een restaurant met een ...

20 april 2020 Corona
Biefstukrestaurant Loetje klaar voor 1,5 meter afstand in de horeca

Biefstukrestaurant Loetje heeft zich goed voorbereid als straks de horeca voorzichtig aan weer open mag. Na de sluiting van alle restaurants naar aanleiding van de coronacrisis is het bedrijf direct begonnen met de voorbereidingen voor als de filialen weer open mogen. Naast dat er concrete plannen z ...

15 november 2018
Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen

De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de ontwikkelingen en hun ervaringen, ze houden jou op de hoogte van de opening van een nieuw merk in Nijmegen tegenover het station - URBN FOLKS. ...

18 januari 2018
Wie wordt de 'MasterChef' van ROC Midden Nederland?

Zaterdag 20 januari is het Facility, Horeca & Travel College van ROC Midden Nederland tijdens de Open Dag het strijdtoneel voor de 'MasterChef' kookwedstrijd. Studenten van de koksopleiding gaan met elkaar de strijd aan volgens het Black Box principe. Iedere student krijgt een box met ...

16 juni 2017 Drinks Achtergronden
Tips voor een lekker sapje

Een versgeperste jus d?orange, eigengemaakte appelsap of een gezonde groentesap; het sapje is populair! Met name de mixsappen zijn volgens de Nederlandse Vereniging voor Frisdranken, Waters en Sappen in opkomst, net als het aantal zaken dat exclusief verse sappen serveert. Het mixsapje kan eigenlijk ...

28 oktober 2016
Opening: Loetje in monumentaal pand Breukelen

Na een maandenlange verbouwing opent Loetje op 4 november aan de Stationsweg in Breukelen. Loetje is er voorzien van een restaurant met serre, café, groot terras, en twee zalen voor vergaderingen, presentaties, workshops, diners en feesten. Loetje heeft verschillende restaurants, hotels en ...

23 juli 2015
Dineren in een rijdende trein

Bobby van Galen, F&B Professional of the Year 2015, blijkt een grote inspiratie voor velen. Met Hoftrammm zette hij een origineel concept op de kaart, namelijk dineren in een rijdende Haagse tram. Panorama Rail Restaurant heeft dit concept in een ander jasje gestoken en biedt vanaf eind augustus de ...

3 oktober 2012
GildenEvent12 bron van inspiratie

Het GildenEvent12 met als thema Meesterlijk trok op 1 oktober 700 bezoekers, die genoten hebben van een programma dat volop inspiratie bood. Een verslag met beeld en een 3D film. De gasten konden in CineMec in Ede in zes theaters terecht voor zeer gevarieerde vakpresentaties. Het evenement is een i ...

16 april 2012
Urban Food thema Utrecht Uitgekookt 2012

Dit jaar zal het jaarlijkse culinaire evenement Utrecht Uitgekookt als centraal thema hebben: Urban Food. Met dit thema wil men het platteland naar de stad halen. Moestuin & the city In Park Lepelenburg, waar het evenement tijdens het Pinksterweekeinde van 24 tot en met 27 mei plaatsvindt, kunn ...

27 oktober 2011
"Verandering is mooi, maar behoud je basis

Het hoofdstedelijke visrestaurant Visaandeschelde bestaat 12,5 jaar. In die tijd is er veel veranderd: de zaak is twee keer in een nieuwe jas gestoken, een tweede restaurant ligt in het verschiet. Er is ook veel gebleven: hardlopers als bouillabaisse en ‘Salade Visaandeschelde’ hebben al ...

16 september 2011
Jon Sistermans verkoopt Wilhelminapark

Jon Sistermans gooit de handdoek in de ring. De gelauwerde chef-kok ambieerde met zijn restaurant Wilhelminapark in Utrecht jarenlang een Michelinster en hoge noteringen in de Lekker, maar nu is de zaak overgenomen door Vincent Van Vulpen. Hij is eigenaar van restaurant Slangevegt in Breukelen en ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: