Na een sluiting van ruim zeven maanden heropent Loetje in Breukelen op 24 oktober weer de deuren. Het populaire biefstukrestaurant dat in maart werd getroffen door een brand, is na een verbouwing bijna weer klaar om gasten te verwelkomen.
De afgelopen maanden stonden in het teken van de restauratie en verbouwing van het monumentale pand aan de Stationsweg. Het vaste team werd tijdelijk ondergebracht bij andere Loetje restaurants in de omgeving. “We kijken er ontzettend naar uit om weer in Breukelen open te gaan en iedereen het mooie nieuwe restaurant te laten zien", vertelt Dimitri Brak, locatiemanager van Loetje Breukelen.
Opgefrist en vernieuwd
Het restaurant is helemaal opgefrist en vernieuwd met een nieuw interieur, speelse illustraties en subtiele maar energieke kleuraccenten. “Je kunt weer vertrouwd aan de bar zitten of op de eerste verdieping wegkruipen in de comfortabele hoekbanken.” De vaste Loetje gast zal de geliefde sfeer zeker herkennen en ook de beroemde biefstukken en warme gastvrijheid staan weer centraal. “Ons restaurant ademt nog steeds de vertrouwde gezelligheid en huiselijkheid, maar dan in moderne bistrostijl.”
Meer dan biefstuk
Op de uitgebreide menukaart vind je meer dan alleen de beroemde Loetje biefstuk met jus en witbrood. Van een goede hamburger en visgerechten tot verrassende vegetarische opties en verrukkelijke toetjes. Elk gerecht wordt met zorg bereid en in een no-nonsense stijl geserveerd, precies zoals onze gasten het waarderen. Het is deze toewijding aan kwaliteit en sfeer die Loetje onderscheidt en geliefd maakt. Brak: “We kunnen niet wachten om iedereen weer te mogen ontvangen en hen in de watten te leggen met onze smakelijke gerechten.”
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.