Dineren in een rijdende trein

23 juli 2015 |
Dineren in een rijdende trein

Bobby van Galen, F&B Professional of the Year 2015, blijkt een grote inspiratie voor velen. Met Hoftrammm zette hij een origineel concept op
de kaart, namelijk dineren in een rijdende Haagse tram. Panorama Rail Restaurant heeft dit concept in een ander jasje gestoken en biedt vanaf eind augustus de mogelijkheid aan om te dineren in een rijdende historische trein.

Treinrit door het land
De trein rijdt vanaf Amsterdam Centraal langs Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Gouda en Breukelen en laat de gasten ruim 2,5 uur genieten van een viergangendiner. Tijdens de treinrit worden onder andere de bloembollenvelden bij Lisse en het Groene Hart gepasseerd. Hierdoor varieert het uitzicht van drukke stadscentra tot uitgestrekte weidegebieden en van historische stadsranden tot moderne industriële complexen.

Michelinster chef aan boord
De viergangendiners die in het Panorama Rail Restaurant geserveerd worden, zijn bedacht en gemaakt door Edwin Soumang, chef van het Nederlandse Restaurant One dat met een Michelinster is bekroond. Ieder kwartaal wijzigt het menu dat passend bij de tijd van het jaar wordt samengesteld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: