Wie schenkt Het Lekkerste Huisbier van 2016?

23 september 2016 | Thijs Jacobs
Wie schenkt Het Lekkerste Huisbier van 2016?

Dit jaar organiseert Entree Magazine voor de vijfde keer de verkiezing het Lekkerste Huisbier van Nederland in de categorieën licht en zwaar. Ondernemers die  speciaal voor hun horecabedrijf een bier laten brouwen kunnen meedoen. Etiketbieren (bestaande bieren van een brouwerij met het etiket van een horecazaak) zijn uitgesloten van deelname.

Voor horecaondernemers is dit een kans om meer uit het bijzondere huisbier te halen. De jury van de verkiezing zal haar kritische licht weer letterlijk en figuurlijk op alle inzendingen laten schijnen. Het bier wordt geproefd uit het Royal Leerdam-proefglas AnDer 1.0, dat speciaal werd ontwikkeld voor het beoordelen van bier.

In zowel de categorie licht als zwaar kiest de jury een winnaar en runner-ups. Voor hen volgt dan niet alleen lof, vak-erkenning en een officiële titel, maar ook landelijke media-aandacht en bevestiging van de kwaliteit die ze op de kaart hebben staan. De jurering vindt dit jaar weer plaats in de Jopenkerk in Haarlem.

Meedoen 
Uw huisbier; (en) aanmelden kan tot en met donderdag 13 november via redactie@EntreeMagazine.nl. Vermeld in de onderwerpregel ‘Lekkerste Huisbier 2016’ en geef ook de volgende zaken aan:
* Omschrijving van het bier: bierstijl, alcoholpercentage, licht of zwaar, kleur en drinktempratuur

* Motivatie om het te (laten) brouwen.

* Naam van de brouwerij.

* Een (grote) afbeelding van het/de glaswerk/fles/etiket.

De jury
* Puck Kerkhoven
* Henri Reuchlin
* Theo Flissebaalje
* Fiona de Lange
* Derek Walsh

Volg alles op sociale media middels #LekkersteHuisbier. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: