Website Pure Passie in nieuw jasje

8 maart 2013 |
Website Pure Passie in nieuw jasje

Restaurant Pure Passie in ’s-Gravenzande heeft een nieuwe website ontwikkeld. Op restaurantpurepassie.com krijgen bezoekers een indruk van de filosofie van het restaurant.
Blog
Eigenaar Elenbaas houdt persoonlijk een blog bij op de site. Hierin neemt hij de bezoeker mee op pad naar zijn wildexpedities. Elenbaas plukt verschillende ingrediënten in het wild zoals rucola, rozenblaadjes en kamille. In woord en beeld laat hij zien hoe de ingrediënten van het restaurant worden gevonden of gekweekt. Ook zet hij regelmatig recepten online.

Regionale producten
Het restaurant maakt gebruik van regionale producten. Zo werken ze bijvoorbeeld met bloem gemalen in Schipluiden en is het lamsvlees afkomstig van Wollebrandkudde Schoonebeker heideschapen. Via de site komt de gast te weten dat het restaurant werkt met duurzame producten.

Seizoensgebonden
Op de site komt de visie van Elenbaas en zijn vrouw Claudia naar voren. De bezoeker vindt de adresgegevens en openingstijden, maar ook actuele menukaarten welke aan de hand van de seizoenen op de site worden samengesteld. Ook wordt er op de site aandacht besteed aan de leveranciers van het restaurant en de herkomst van de producten waarmee ze werken.

Maud Vissers

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Awards Culinair
Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een podium wordt geboden aan de restaurateur. De speciale editie is een gids zonder ranking, als ode aan de helden van de horeca. Alle nog bestaande restaurants u ...

Branded Content
Professionele keukenapparatuur haal je bij een expert

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur wil je natuurlijk het beste van het beste. Bij HorecaRama vind je naast de laagste prijsgarantie ook een indrukwekkend assortiment keuken en horeca apparatuur. Of je nu zoekt naar een professionele aan- en afvoertafel of een koelkast van hoge kwal ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: