Website Pure Passie in nieuw jasje

8 maart 2013
Website Pure Passie in nieuw jasje

Restaurant Pure Passie in ’s-Gravenzande heeft een nieuwe website ontwikkeld. Op "restaurantpurepassie.com":http://restaurantpurepassie.com/ krijgen bezoekers een indruk van de filosofie van het restaurant.

*Blog*
Eigenaar Elenbaas houdt persoonlijk een blog bij op de site. Hierin neemt hij de bezoeker mee op pad naar zijn wildexpedities. Elenbaas plukt verschillende ingrediënten in het wild zoals rucola, rozenblaadjes en kamille. In woord en beeld laat hij zien hoe de ingrediënten van het restaurant worden gevonden of gekweekt. Ook zet hij regelmatig recepten online.

*Regionale producten*
Het restaurant maakt gebruik van regionale producten. Zo werken ze bijvoorbeeld met bloem gemalen in Schipluiden en is het lamsvlees afkomstig van Wollebrandkudde Schoonebeker heideschapen. Via de site komt de gast te weten dat het restaurant werkt met duurzame producten.

*Seizoensgebonden*
Op de site komt de visie van Elenbaas en zijn vrouw Claudia naar voren. De bezoeker vindt de adresgegevens en openingstijden, maar ook actuele menukaarten welke aan de hand van de seizoenen op de site worden samengesteld. Ook wordt er op de site aandacht besteed aan de leveranciers van het restaurant en de herkomst van de producten waarmee ze werken.

~Maud Vissers~

Overig nieuws