Vers 24/7 breidt uit met 100 Nederlandse bieren

9 september 2014
Vers 24/7 breidt uit met 100 Nederlandse bieren

Vers 24/7 breidt haar assortiment uit met meer dan 100 lokaal gebrouwen bieren. Vanaf september 2014 bieden Nederlandse microbrouwerijen hun producten aan in de Vers 24/7 webshop. Vers 24/7, onderdeel
van groothandel Bidvest Deli XL, biedt daarmee het grootste assortiment bieren van Nederlandse bodem aan restaurants.

*Trend*
Nederlandse bieren zijn een duidelijke trend. Het aantal lokale brouwerijen is de afgelopen jaren in rap tempo gestegen. Restaurants spelen hierop in door bieren en gerechten te combineren, zoals dat eerder voornamelijk met wijn gebeurde. "Foodpairing met bier en spijs zorgt voor verrassende combinaties en een nieuwe gastronomische beleving," zegt Laurens Claassens, Market Manager bij Vers 24/7.

*Van Dubbel tot I.P.A.*
De charme van lokaal gebrouwen bier geeft restauranthouders de kans zich te onderscheiden. Daarom biedt Vers 24/7 een breed assortiment met traditionele en nieuwe bierstijlen, van een Dubbel tot een India Pale Ale. Het assortiment blijft in beweging door toetreding van nieuwe aanbieders en toevoeging van nieuwe biersoorten.

*Virtueel proeflokaal*
De webshop "vers247.nl":https://www.vers247.nl/webshop/vers247// biedt naast een breed assortiment volop inspiratie om mooie combinaties van bier en spijs te maken. In het virtuele proeflokaal stellen bierbrouwers zich voor en vertellen zij over hun product: wat hun bier zo speciaal maakt en bij welke gerechten het bier het best tot zijn recht komt.

~Christel Tuin~

Overig nieuws