Vegetarische beurs op landgoud Olmenhorst

14 augustus 2014 |
Vegetarische beurs op landgoud Olmenhorst<

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober vindt de tweede Veggie Fair plaats, de grootste vegetarische beurs van Nederland. Op landgoed de Olmenhorst vindt dan het duurzame en biologische evenement
plaats waar de Veggie lifestyle centraal staat.

Duurzaam leven
“De Veggie Fair geeft iedereen de kans om vegetarische en plantaardige producten te proeven, te ervaren en te beleven. Het is het ideale uitje voor mensen die geïnteresseerd zijn in duurzaam leven”, aldus organisator Christine Burgemeester (Vegetafel).

Proeven, voelen en luisteren
Op de Veggie Fair maken mensen op een leuke, ontspannende en ongedwongen manier kennis met een vegetarische en veganistische levenswijze. Bezoekers kunnen producten van diverse bedrijven proeven en voelen. Daarnaast geven sprekers lezingen en vinden er workshops plaats. Voor de jonge bezoekers is er op de Veggie Fair ook van alles te beleven, naast de zelfpluk (georganiseerd door De Olmenhorst) die ook dat weekend plaatsvindt.

Organisatie
De Veggie Fair wordt georganiseerd door Vegetafel in samenwerking met de Vegetariërsbond, de Vegetarier.nl, Vegatopia en Dream IT. “Oud en jong, vegetariër, flexitariër, veganist of veggie-nieuwsgierig; iedereen kan terecht voor een leerzame, leuke en vooral lekkere dag tijdens de Veggie Fair. Georganiseerd door de organisaties die alles weten van lekker vegetarisch eten”, aldus Christine Burgemeester.

Toegang tot de fair is gratis. Vorig jaar waren er tijdens de eerste editie circa 10.000 bezoekers.

*Meer lezen over vegetarisch eten? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: